Carmen de la Sălciua l-a făcut istorie pe Culiță Sterp! Cum s-a dat de gol artista că este din nou îndrăgostită

Autor:
Publicat: 14/09/2020 | 14:36
Carmen de la Sălciua l-a făcut istorie pe Culiță Sterp! Cum s-a dat de gol artista că este din nou îndrăgostită

Carmen de la Sălciua se pare că l-a făcut istorie pe Culiță Sterp! Artista s-a dat de gol în social media că este îndrăgostită și se pare că nu doar atât, ci a bifat și o fericire maximă, de care este tare mândră și pe care o aștepta de ceva timp.

Culiță Sterp a devenit istorie pentru Carmen de la Sălciua. După o bună perioadă în care a stat singură și nu s-a afișat cu niciun bărbat, artista dă semne că s-a cam îndrăgostit.

Mai exact, Carmen de la Sălciua și-a pus fanii pe gânduri, după ce aceasta a postat pe contul ei de Instagram un buchet uriaș de flori, pe care l-a primit de la o persoană anonimă. Toată lumea crede că artista are un nou iubit, pe care îl ține, momentan…secret!

Carmen de la Sălciua a pierdut o persoană foarte dragă

Carmen de la Sălciua nu trece prin cele mai fericite zile din viața ei. Cântăreața este în doliu după ce  o persoană foarte dragă ei s-a stins din viață. 

Artista și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare că a pierdut pe cineva important. Este vorba despre o bătrânică, de care Carmen a fost foarte apropiată. O considera bunica ei și o vizita destul de des.

Tanti Rozalia a fost o bătrânică simpatică și simplă, care ținea foarte mult la Carmen de la Sălciua. O vedea ca pe nepoata ei și se mândrea mereu cu reușitele artistei. Cântăreața o vizita des pe tanti Rozalia și o ajuta cu tot ce avea nevoie. Trecerea în neființă, a celei pe care o considera ca o bunică, a întristat-o mult pe Carmen de la Sălciua.

„Dumnezeu să îți facă loc alături de îngerii lui. Am cunoscut această ființă care m-a tratat de parcă aș fi fost nepoata ei, deși eram un simplu străin pentru ea!”, a scrie Carmen, în mediul online.