Carmen Harra, în costum de baie la 65 de ani: ”Am curajul să pun…” Ce mesaj le-a trimis siliconatelor

Publicat: 27/08/2020 | 14:09
Carmen Harra, în costum de baie la 65 de ani: ”Am curajul să pun…” Ce mesaj le-a trimis siliconatelor

Carmen Harra și-a uimit fanii cu o postare incendiară! În costum de baie, la piscină! Cea mai vestită prezicătoare a României are 65 de ani, dar asta nu a împiedicat-o să-și arate trupul miilor de admiratori pe care-i are. Între altele, Carmen le-a ”înțepat” pe fetele de azi care apelează la chirurgia estetică.

CITEȘTE ȘI: S-AU DUS PREVIZIUNILE! CARMEN HARA A LUAT DECIZIA! CE VA FACE VEDETA

Iar replicile acestora i-au fost favorabile femeii care trăiește de o grămadă de ani în Statele Unite ale Americii. ”Am curaj să pun poza de la piscina mea azi, deși am 65 de ani. Mă condamnați ? Generația fără implanturi și falsuri”, a scris Carmen Harra în dreptul fotografiei în care zâmbește, într-un costum de baie de culoare roz.

Carmen Hara, în costum de baie, la pisicină. Reacția fanilor

Un val de admirație s-a format pe pagina de socializare a vedetei. ”Felicitări pentru realizări, un bărbat adevărat nu are complexe, ba mai mult trebuie sa știe ca aroma, esența și rafinamentul unei femei cu experienta, calitățile în sine le acumulează și datorita vârstei sau mai era un proverb cum că vinul cu cât e mai vechi, cu atât e mai parfumat și mai bun, și restul completați dv, vă salut cu drag”, ”Sunteți pur şi simplu SUPERBĂ!!! Vă felicit pentru tot ce însemnați ca om, ca femeie!! Vă admir şi vă urmăresc cu mult drag!”, sunt cela mai ”siropoase” mesaje pe care clarvăzătoarea le-a primit.

”Super!!! Bravo! Îmi place de dvs că sunteți foarte pozitivă și încrezătoare! Foarte bine faceți”, ”Bineeeeee, să fii sănătoasă și frumoasă până la 100!”, ”Beautiful!”, ”Așa ai fost și vei rămâne!!!!!!”, ”Superbă ca și vocea și menirea ta ,sărut mâna!!”, ”Bravoooo! Care-i secretul? Dieta, sportul, moralul?”, ”Felicitări, arătați bine, multă sănătate vă doresc!”, sunt alte mesaje de care Carmen a avut parte.