Carmen Harra, în moarte clinică. Mărturii care își vor îngheța sângele în vene

Publicat: 03/06/2018 | 22:13

Carmen Harra a fost în moarte clinică, după ce a căzut în apele unui râu. Deși au trecut zeci de ani de la acel incident, vedeta își amintește și astăzi ce s-a întâmplat după ce și-a pierdut cunoștința. (Reduceri mari la jocuri PC)

Experiența înfiorătoare s-a petrecut în urmă cu 58 de ani. Clarvăzătoarea avea pe atunci cinci anișori și era împreună cu familia ei la un picnic pe malul Someșului. La un moment dat, ea a alunecat și a căzut în apă, iar curentul i-a luat trupul firav.

“Eram la un picnic cu tata, cu mamă, cu soră mea, eram langă Someș, aveam 5 ani… Nu știam să înot și am alunecat și am căzut în Someș. Și m-a luat apa, curentul foarte puternic și am simțit cum mă duc, corpul meu se ducea la fund.

Vedeam corpul meu cum se duce la fundul Someșului și eu mă ridicăm din acest corp. Intram într-un mic tunel de lumină unde am început să văd niște fețe, foarte clar, ale unor persoane. Erau niște femei, și acum îmi amintesc, erau atât de clare”, a povestit Carmen Harra în cadrul unui interviu.

Citește și: La 63 de ani, Carmen Harra se pregăteşte să devină mamă din nou: „Eu sunt cea mai fericită”

Carmen Harra a dezvăluit soluția incredibilă prin care să atragi banii în viața ta

În cadrul unui interviu oferit luna trecută, clarvăzătoarea a vorbit despre metoda extraordinară de atragere a banilor, dar și cum să nu mai pierzi lucruri materiale niciodată. Și, așa cum era de așteptat, totul pleacă din gândirea noastră.

„Banii sunt în formă energetică. Noi trebuie să generăm banii și avem tot felul de modalități să-i atragem. Cuvintele au putere mare în Univers. În momentul în care noi spunem că vrem să avem tot ce ne dorim, energia materială se manifestă prin numere. Să nu vă fie frică să puneți multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă și rămâne, trebuie să conștientizăm. Ne scriem nouă cecuri și le vom primi. Noi manifestăm lucrurile din Univers”, a spus Carmen Harra în cadrul emisiunii „Agenția Vip”.

Vedeta a declarat că metoda este testată chiar pe ea, iar după ce a descoperit-o s-a îmbogățit rapid.

„Eu când am ajuns în America aveam 40 de dolari și am ajuns la un moment dat la cineva bogat în casă și am avut un șoc. Mi-am zis că pot și eu să trăiesc așa și m-am gândit la ce talente am. Ne scriem aceste dorințe pe cecuri care ni le adresăm nouă și îl ținem în portmoneul nostru. În lumea în care trăim ne asociem cu numerele, cu culorile, cu vibrațiile. Fiți atenți cum gândiți și cum procesați lucrurile. Nu vă fie frică, credeți în voi ca să puteți să ajungeți unde vreți. Asociați lucrurile cu culorile. Verdele e culoarea banilor”, a mai spus Carmen Harra în aceeași emisiune TV.

Citește și: Carmen Harra, surprinsă în timp ce era într-un autobuz în Capitală. Ce a declarat în fața jurnaliștilor

Carmen Harra, clarvăzătoare româncă îndrăgită de vedetele de la Hollywood

Carmen Harra (n.: 25 martie 1955) este o clarvăzătoare de origine română care a cunoscut succesul în America după ce a făcut previziuni pentru mai multe vedete de peste Ocean. Ea are o fiică. Alexandra Harra este una dintre cele frumoase femei din showbiz-ul românesc. La 28 de ani, tânăra i-a pus pe jar pe bărbaţi cu formele ei proeminente. Fiica lui Carmen Harra este asemănată cu celebrul fotomodel american Kim Kardashian.

În ultima perioadă de timp, Alexandra a devenit partenera mamei sale și oferă consultaţii psihoterapeutice în cabinetul din Florida. În plus, ea a scris şi o carte împreună cu mama ei, Carmen Harra. Alexandra locuieşte la Hollywood, într-un apartament la de lux. Reşedinţa sa are 140 de metri pătraţi.

Citește și...