Acasă » Vedete » Câștigătoarea sezonului 10 din ”Chefi la cuțite” dezvăluie ce are de gând să facă cu banii câștigați. Florica Baboi: ”Premiul o să îl investesc în…”

Câștigătoarea sezonului 10 din ”Chefi la cuțite” dezvăluie ce are de gând să facă cu banii câștigați. Florica Baboi: ”Premiul o să îl investesc în…”

De: Alina Drăgan 18/12/2022 | 18:00

Florica Boboi încheie anul cum nu se poate mai bine. Aceasta și-a îndeplinit visul și a reușit să pună mâna pe marele premiu de la „Chefi la cuțite”, în valoare de 30.000 de euro. Sub îndrumarea lui chef Sorin Bontea a câștigat sezonul 10 al emisiunii, iar preparatele sale au reușit să cucerească pe toată lumea prin eleganță și gust. Cum ne apropiem de Crăciun, CANCAN.RO a stat de vorbă cu Florica Boboi și a aflat ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători, câteva dezvăluiri din spatele camerelor de la „Chefi la cuțite”, dar și în ce va investi marele premiu. 

Florica Boboi sau Floricuța, așa cum o cunoaște toată lumea, are 37 de ani, este originară din Țara Oașului, însă de mai bine de opt ani își dezvoltă talentele culinare în Franța, la Paris. Pasiunea pentru bucătărie o are încă de mică și a făcut din ea o meserie. În urmă cu 8 ani a părăsit țara natală și a plecat în Franța, unde și-a șlefuit gustul și talentul în bucătărie. Este organizator de evenimente și lucrează în bucătăriile pariziene de ani de zile.

Chef Florica Boboi face meniul pentru masa de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar chef Florica Boboi ne-a spus ce nu trebuie să lipsească de pe masa de sărbători. Se pare că în familia Floricuței lucrurile sunt clare și patru preparate se găsesc în fiecare an pe masa de Crăciun. Vorbim de clasica salată de boeuf, lângă care se așează tocănița din carne de porc proaspătă și sarmalele. La desert sărim peste cozonac și îl înlocuim cu salamul de biscuiți.

„La noi se ține încă tradiția cu salata de boeuf. Nu trebuie să lipsească sarmalele, tocănița de carne de porc proaspătă și ca desert salam de biscuiți, făcut de mami. La noi în copilărie mâncam odată în an salată de boeuf și odată în săptămână, duminica, carne, care și aia era porționată, dar am fost fericiți. Aș putea povesti la nesfârșit dar mă iau emoțiile”, a spus Florica Boboi.

Chef Florica Boboi face meniul pentru masa de Crăciun. Foto: Instagram

(CITEȘTE ȘI: FLORICA BOBOI, GEST EMOȚIONANT PENTRU SOȚIA ȘI FIICA RAPPERULUI NOSFE! UNDE LE VA DUCE ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI)

Florica Boboi, sărbători în familie, după 15 ani de pribegie

În acest an, după mult timp, Florica Boboi o să simtă cu adevărat magia sărbătorilor. Câștigătoarea „Chefi la cuțite” vine dintr-o familie numeroasă, care nu s-a mai strâns de Crăciun, în jurul mesei, de mai bine de 15 ani. Fiecare membru al familiei sale a fost nevoit de-a lungul timpului să muncească din greu pentru a-și construi o viață bună. S-au împrăștiat în întreaga lume, iar anul acesta Florica a reușit să îi adune pe toți acasă.

„Anul ăsta o să fim acasă cu familia, alături de cei dragi. Nu am mai făcut Crăciunul acasă nici nu îmi amintesc de câți ani, 15 ani sau poate mai mult, am tot lucrat, nu puteam. Anul ăsta o să fie magic și apoi îmi aștept colegii pentru pregătirea de Revelion.”, ne-a mai spus Florica Boboi.

Și pentru că tot ne aflăm în preajma Crăciunului, Florica Boboi a umblat la cutia cu amintiri și ne-a povestit cum petrecea această sărbătoare în vremea copilăriei. Aceasta a mărturisit că atunci când era mică, Moș Crăciun ajungea destul de greu la casa ei. Însă, când o făcea bucuria era mare, chiar dacă de cele mai multe ori cadoul era doar o portocală.

„Uffff… Crăciunul în copilărie era frumos. Ne bucuram de câte o portocala adusă de Moș Crăciun, pentru că la noi ajungea mai greu că nu era strada asfaltată. Așa ne spunea mama mea, îmi dau lacrimile când îmi amintesc. Dar Moș Crăciun în schimb ne-a dat cea mai frumoasă educație de la un an la altul trebuia să ascultăm că poate, poate ajunge și pe la noi. Credeam cu sfințenie în Moș Crăciun”, a declarat Florica Boboi, pentru CANCAN.RO.

(VEZI ȘI: ALĂTURI DE CINE ȘI-A PETRECUT FLORICA BOBOI ZIUA DE NAȘTERE. FANII CÂȘTIGĂTOAREI ,,CHEFI LA CUȚITE”NU SE AȘTEPTAU LA ASTA)

Florica Boboi va petrece sărbătorile în familie. Foto: Instagram

Ce va face Florica Boboi cu premiul de 30.000 de euro de la „Chefi la cuțite”

În cadrul competiției „Chei la cuțite”, Florica Boboi a dat tot ce a avut mai bun și le-a demonstrat tuturor de ce este capabilă. Cu sfaturile lui chef Sorin Bontea și alături de echipa sa, a reușit să impresioneze jurații din finală și să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Floricuța este foarte mândră de reușita ei și deja știe în ce va investi banii pe care i-a câștigat. Aceasta își dorește să își extindă afacerea, să își mărească echipa de catering, iar toți banii vor merge în această direcție.

După experiența „Chefi la cuțite”, Florica Boboi a rămas cu o amintire foarte plăcută și numeroși noi prieteni. Aceasta păstrează legătura cu majoritatea concurenților și chiar cu chef Sorin Bontea. De pe lista de contacte au fost însă excluși câțiva concurenți care nu au prea avut-o la inimă.

„Viața mea nu s-a schimbat foarte mult, lucrez ca și până acum. Sunt și voi rămâne aceeași persoană. Premiul o să îl investesc în proiectul meu. O să  îmi măresc echipa de catering.

Dacă îl contactez răspunde (n.r. Sorin Bontea), dacă îi scriu un mesaj sau îi cer o părere îmi răspunde cu plăcere. Este un chef și un caracter deosebit. Mă bucur că am lucrat cu el și că l-am cunoscut.”, a mai spus Florica Boboi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii decizia
LOVITURĂ pentru familia Mititelu: Juniorul, mutat la spitalul de NEBUNI! De ce au luat medicii...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Schimbare istorică în Sănătate. Ce opțiuni vor avea românii
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
"Atunci o bag pe nevastă-mea la înaintare". Ce nu le poate refuza niciodată Alex Velea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...