Cât costă recuperarea lui Michael Schumacher! Suma este uriașă…

Publicat: 17/12/2018 | 18:21

Noi dezvăluiri impresionante au fost făcute despre Michael Schumacher, care va împlini vârsta de 50 de ani, pe 3 ianuarie, după cinci ani de la teribilul accident de schi pe care l-a suferit. Costul recuperării sale este unul uluitor.

Tatăl fostului pilot, Rolf, a confirmat că fiul lui se află într-un conac din orașul Gland, situat între Geneva și Lausanne. Aici, Michael Schumacher beneficiază de îngrijire medicală și fizioterapie ce ar costa peste 50.000 de lire sterline pe săptămână. (CITEȘTE ȘI: VESTE EXTRAORDINARĂ! MICHAEL SCHUMACHER A URMĂRIT PRIMA EMISIUNE TV)

Pe 29 decembrie se vor împlini 5 ani de la accidentul la schi al unuia dintre cei mai cunoscuți piloțo de Formula 1 din istorie – Michael Schumacher a căzu i s-a lovit la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. De atunci, soția lui Michael Schumacher, Corinna, cu care pilotul s-a căsătorit în anul 1995, a insistat asupra discreției în privința stării lui de sănătate. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Tratamentele și-au făcut efectul

Se pare că tratamentele de ultimă generație, îngrijire medicală extensive și fizioterapie, care se ridică la 50.000 de lire sterline pe săptămână, și-ar fi făcut efectul. Tatăl fostului pilot și membrii apropiați ai familiei locuiesc, alături de Michael Schumacher, în conacul de 50 de milioane de lire sterline (63 de milioane de dolari), situate pe malul lacului Geneva. (VEZI ȘI: DIN PĂCATE, NIMIC NU S-A MAI PUTUT FACE. PRIETENII SI-AU LUAT DEJA ADIO DE LA MICHAEL SCHUMACHER)

Conacul în care stă Michael Schumacher
Citește și...