Cătălin Botezatu a dezvăluit secretul! Cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el. „Pe lângă frumusețe am căutat…”

Autor:
Publicat: 29/08/2020 | 18:30

Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el. Se pare că celebrul designer caută mai mult decât frumusețe. Acesta este extrem de selectiv atunci când vine vorba despre o presupusă parteneră.

Deși a ajuns la vârsta de 53 de ani, Cătălin Botezatu nu a fost convins până acum de nicio femeie să facă pasul cel mare. Designerul a declarat că nu se gândește la acest lucru și nu intenționează să ajungă prea curând în fața altarului. Se pare că acesta preferă libertatea, iar ideea de a avea o singură parteneră toată viața nu îi surâde.

Însă atunci când vine vorba de a alege o femeie care să îi stea alături, Cătălin Botezatu este destul de pretențios. Cea care vrea să îi cucerească inima trebuie să prezinte un pachet complet și să iubească să călătorească. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DEZVĂLUIRI INCENDIARE DIN PUȘCĂRIE: ”ÎMI POVESTEA DESPRE CRIMELE PE CARE LE-A FĂCUT!”)

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat Câtălin Botezatu, potrivit a1.ro.

Cătălin Botezatu, probleme grave de sănătate

În ultima perioadă Cătălin Botezatu a trecut prin momente de coșmar. Celebrul designer a fost diagnosticat cu cancer, a făcut tratament, iar acum se simte mult mai bine. Operat de cancer și cu cinci stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a recunoscut că s-a temut pentru viața lui, însă a avut credință în Dumnezeu, care l-a ajutat să depășească obstacolele. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE CĂTĂLIN BOTEZATU NU S-A MAI AFIȘAT CU NICIO FEMEIE, DUPĂ RELAȚIA CU BIANCA DRĂGUȘANU)

„Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a spus Cătălin Botezatu.