Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare din pușcărie: ”Îmi povestea despre crimele pe care le-a făcut!”

Publicat: 30/07/2020 | 12:40
Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare din pușcărie: ”Îmi povestea despre crimele pe care le-a făcut!”

Cătălin Botezatu a oferit, într-un interviu, amănunte picante din perioada în care a stat în pușcărie, în Italia, la începuturile carierei sale de designer. El spune că a împărțit celula cu un mafiot care-i povestea despre crimele făcute.

CITEȘTE ȘI: CUM S-AU FOLOSIT ARABII DE NUMELE LUI CĂTĂLIN BOTEZATU ÎN AFACEREA SPIRTULUI UCIGAȘ

La un moment dat, Botezatu chiar a vrut să-și ia zilele, nemaisuportând detenția. A fost extrădat și a ajuns în Penitenciarul Rahova, unde avea să fie coleg de celulă cu Miron Cozma, liderul de atunci al minerilor și poreclit ”Luceafărul huilei”. Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia acum 25 de ani pentru bancrută frauduloasă. A fost încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță. Avea să fie eliberat pe 14 martie 1997.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon. Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, momentente coșmar: operat de cancer!

Operat de cancer și cu cinci stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a recunoscut că s-a temut pentru viața lui, însă a avut credință în Dumnezeu, care l-a ajutat să depășească obstacolele.

Chiar dacă la acel moment mi-a fost teamă, acum, uitându-mă în urmă și știind că am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică. Până la urmă, te lași în mâna lui Dumnezeu, faci exact ce îți dictează subconștientul. Dacă El hotărăște că a sosit timpul, nu ai ce să faci. Mi-a fost frică, dar m-am rugat și m-au susținut foarte mult prietenii mei. Susținerea lor a contat foarte mult și cred că m-a motivat să merg mai departe”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit click.ro.