Cătălin Botezatu, declaraţie emoționantă despre Bianca Drăguşanu după ce vedeta s-a despărțit de Alex Bodi

Publicat: 07/01/2019 | 11:23

Cătălin Botezatu i-a luat din nou apărarea Biancăi Drăgușanu, după ce vedeta s-a despărțit de Alex Bodi. Creatorul de modă are o relație specială cu fosta prezentatoare și a făcut o declaraţie emoționantă despre aceasta, care a renunțat la relația amoroasă pe care o avea cu afaceristul din Mediaș cu puțin înainte de finele lui 2018. Recent, cei doi foști parteneri au dat nas în nas la o petrecere organizată de o prietenă comună.

Citește și: Actuala iubită a lui Alex Bodi, pasiune pentru Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, declaraţie emoționantă despre Bianca Drăguşanu după ce vedeta s-a despărțit de Alex Bodi

Cătălin Botezatu a vorbit mereu în termeni laudativi despre Bianca Drăgușanu. În trecut, el a mărturisit despre fosta prezentatoare că este una dintre femeile care i-a marcat viața și alături de care și-ar fi dorit să își construiască o familie.

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni”, a declarat de curând designerul, relatează wowbiz.ro.

Citește și: S-a aflat cu ce se ocupă de fapt fosta soție a lui Alex Bodi! Bianca Drăgușanu a ținut bine ascuns secretul

Creatorul de modă a înșirat și unele dintre calitățile Biancăi Drăgușanu în calitate de iubită.

“Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată… Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată «femeie uşoară». Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c…ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste”, a mai spus Cătălin Botezatu, conform sursei citată mai sus.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
La scurt timp după ce a pus punct relației cu britanicul milionar Tristan Tate, fosta prezentatoare și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Alex Bodi. Relația lor a durat puțin peste trei luni, iar înainte de Revelion ei s-au despărțit.
Citește și...