Cătălin Botezatu, despre noua relație a Biancăi Drăgușanu: ”Poate se potrivesc de minune din punct de vedere…”

Publicat: 03/11/2018 | 09:16

Cătălin Botezatu a oferit o declarație tranșantă referitoare la noua relație a Biancăi Drăgușanu. Frumoasa blondă este în mari tandrețuri cu Alex Bodi, iar cei din anturajul lor spun că le stă foarte bine împreună. ”De data aceasta este foarte serios”, spun multe voci din mediul online. Peste toate, însă, se face auzită și vocea lui Cătălin Botezatu. 

Cătălin a spus, la un moment dat, că Bianca nu va rămâne cu Adi Cristea, iar ”profeția” sa nu a fost doar o vorbă aruncată în vânt. A avut, cum se spune, ”gura aurită”. Acum este de părere că între doi oameni care se iubesc – sau care sunt într-o relație –  există o chimie aparte. Îl apreciază pe Victor Slav, nu vorbește despre Tristan Tate. Cătălin Botezatu are tot timpul cuvintele la el și trage concluzii viabile cu o ușurință formidabilă. În consecință, parafrazând, cine nu are un Botezatu, atunci… să-și cumpere!

CITEȘTE ȘI: AM GĂSIT ”HAREMUL” MUSCULOSULUI ALEX… O SOȚIE LOCUIEȘTE ÎN SPANIA, CEALALTĂ ÎN GERMANIA!

Cătălin Botezatu, despre noua relație a Biancăi Drăgușanu: ”Poate şi-o trag rău de tot toată ziua!”

Cătălin Botezatu este, întotdeauna, sigur pe el. Iar în ceea ce privește relațiile dintre un bărbat și o femeie, știe că există mulți factori care pot influența, în bine sau în rău. Nu neapărat frumusețea contează. Nici vârsta nu este ingredientul ”minune”. Dar sexul este foarte important, spune Botezatu, considerând că – în ceea ce privește relația dintre Bianca și Alex Bodi – partea sexuală joacă un rol important:

Există tot felul de chimii între doi oameni şi nu au neapărat legătură cu frumuseţea sau cu vârsta…Poate Bianca şi noul ei iubit se potrivesc de minune din punct de vedere sexual, poate şi-o trag rău de tot toată ziua. Şi asta e foarte misto! Cine spune că sexul nu contează e ipocrit. Sau, cine ştie, poate Bianca şi noul iubit au găsit o frecvenţă din alt punct de vedere sau poate vrea să diversifice…„, a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, PAS IMPORTANT ÎN RELAȚIA LOR! CEI DOI AU FOST DAȚI DE GOL PE INTERNET: “FELICITĂRI PĂRINȚILOR“

Citește și...