Am găsit ”haremul” musculosului Alex… O soție locuiește în Spania, cealaltă în Germania!

Publicat: 02/11/2018 | 10:21

După ce a reușit să ajungă la inima Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi se poate considera unul dintre cei mai norocoși bărbați. (Intr-un an ai propriul apartament!) Tânărul a mai avut însă relații de durată, până să o întâlnească pe superba blondă, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a descoperit ”haremul” musculosului. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) O “soție” locuiește în Spania, cealaltă în Germania, iar noi avem detalii și imagini de-a dreptul senzaționale. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE ”BOMBA NUCLEARĂ” DIN PLOIEȘTI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE FAIMOSUL JASON DERULO)

De mai bine de două luni, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă acum este invidiat de toată suflarea masculină pentru că a ajuns să o prindă în mrejele iubirii pe superba blondă, de-a lungul timpului, musculosul  nu prea a avut noroc în dragoste. (NU RATA, AICI: ”RĂPITORUL” LUI SALAM A RUPT TĂCEREA)

Potrivit unei surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), tânărul afacerist  a avut parte de două relații, care nu au rezistat până în zilele noastre, dar în urma cărora au rezultat două fetițe. (NU RATA, AICI: SUPER-FILMĂRI CU REBELUL CRISTI MITREA & FIUL PE CARE ÎL ARE CU ANDREEA MANTEA)

Fetițele lui Alex

”Alex nu a fost căsătorit niciodată. El a avut o relație de foarte mulți ani în Spania, în Madrid, acolo unde a cunoscut-o pe Raluca. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Cei doi  au avut o relație foarte lungă, undeva la 6-7 ani, din iubirea lor a rezultat fetița pe care ați văzut-o în pozele Biancăi. Dar există și al doilea copil a lui Alex, care este în Germania. Se numește Selena, pe care o are cu fosta lui iubită din Germania. Aceasta se numește Iulia”, ne-a mărturisit un apropiat al afaceristului.

Raluca, femeia cu care Alex Bodi are o minunată fetiță și care, în prezent locuiește în Madrid, se poate lăuda cu un fizic de excepție. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) La cei 27 de ani, tânăra care este originară din Pașcani, lucrează în domeniul medical. Cu trăsături de manechin, Raluca este una dintre cele mai responsabile mămici. Drept dovadă stau zecile de poze cu micuța pe care o are cu musculosul Alex, imagini pe care Raluca le-a postat pe unul dintre conturile de socializare. (CITEȘTE ȘI: CU CINE A CINAT ÎN SECRET FAIMOSUL BORIS BECKER ÎN CEL MAI SCUMP RESTAURANT DIN ”CARTIERUL MILIARDARILOR”) 

Raluca, fosta iubită a lui Alex Bodi

Bianca a mers în Spania ca să-i cunoască familia iubitului

În urmă cu mai multe săptămâni, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Spania! Blondina nu a mers singură, ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul a fost unul bine întemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, musculosul om de afaceri a luat-o pe frumoasa blondă în Peninsula Iberică pentru a-i cunoaște părinții.

Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex ar fi decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe Bianca celor mai importante persoane din viața lui. (NU RATA, AICI: L-AM GĂSIT PE PEDOFILUL CARE ”RACOLA” ELEVE DE PE FACEBOOK)

Alex Bodi nu s-a oprit, însă, aici. După excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Drăgușanu în Franța, la Paris, acolo unde a răsfățat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mică avere pe accesorii de lux, iar apoi au „copilărit” puţin în parcul de distracţii Disneyland.(NU RATA, AICI: CE NU S-A VĂZUT PE FILMAREA ÎN CARE FLORIN SALAM ESTE BĂTUT LA MILANO)

Cum a început relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, recent, o sursă din anturajul superbei blonde.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)