Cătălin Botezatu, mărturisiri dureroase la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce s-a întâmplat la priveghiul regretatului designer: “Mama lui a ridicat capacul sicriului și…”

Publicat: 29/04/2020 | 11:10

La un an de la moartea fulgerătoare și învăluită în mister a lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri dureroase despre un episod petrecut în biserica în care a fost depus sicriul cu trupul regretatului designer. Juratul de la “Bravo, ai stil!” a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care mama creatorului de modă a ridicat capacul coșciugului. Designerul Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani în urma unui accident produs în noaptea de 28 aprilie 2019 în județul Constanța. 

Citește și: Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Mama regretatului designer, distrusă: “Nu mă simt bine, este o zi…”

Cătălin Botezatu, mărturisiri dureroase la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Deși ne aflăm în plină epidemie de coronavirus, părinții lui Răzvan Ciobanu se pregătesc pentru pomenirea acestuia la un an de la moartea sa. Trupul fără viață a fost descoperit în dimineața zilei de 29 aprilie 2019, când era celebrată a doua zi de Paște. Ceremonia religioasă în memoria regretatului designer va avea loc la un lăcaș de cult din orașul natal.

Nu rata: Decizia luată de părinții lui Răzvan Ciobanu la un an de la moartea creatorului de modă! “Trebuie să plecăm. Vom lăsa totul aici, bani, maşină, casă”

În cadrul unui interviu emoționant oferit recent, Cătălin Botezatu a împărtășit cu lacrimi în ochi cum s-a desfășurat momentul în care mama lui Răzvan Ciobanu a ridicat capacul sicriului pentru ca apropiații să poată să își ia rămas bun de la el.

“Este un moment de suferință pentru mama lui. Nici nu îmi pot imagina ce e în sufletul ei. Îl iubea ca pe ochii din cap. Răzvan era un om bun, a plecat dintre noi într-un mod mult prea brutal, atât de fulgerător și prea de tânăr. Mă gândesc la el, mai văd poze cu el și nu pot să cred că a murit. Încă îl am în ochi cu verva lui, cu glumele pe care le făcea… A fost un moment foarte greu la priveghi pentru toți colegii de la emisiunea «Bravo, ai stil!», când mama lui Răzvan a hotărât să ridice capacul sicriului pentru a ne lua rămas bun de la el și, în clipa respectivă, am refuzat cu toții să credem că el se află în sicriu”, a povestit Cătălin Botezatu cu vocea sugrumată pentru click.ro.

Află și: Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului: “Se aşează pe prispa…”

La un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a dezvăluit ce s-a întâmplat la priveghiul regretatului creator de modă care a pierit într-un grav accident © Facebook & Cancan.ro
La un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a dezvăluit ce s-a întâmplat la priveghiul regretatului creator de modă care a pierit într-un grav accident © Facebook & Cancan.ro

Citește și: Iulia Albu, gest controversat în ziua în care Răzvan Ciobanu ar fi împlinit 44 de ani. Fanii au reacționat: ”Iulia, ce naiba, te admir, am pretenții de la tine…”

Cauza morții lui Răzvan Ciobanu, făcută publică la mai bine de 7 luni de la tragedie

Prezentă în platoul de la “Xtra Night Show”, avocata lui Răzvan Ciobanu a făcut publice câteva informații care schimbă mult tot ce s-a știut până acum despre moartea regretatului designer. Printre acestea se numără și cauza oficială a decesului celebrului bărbat. Potrivit speculațiilor medicale, creatorul de modă a suferit un infarct înainte să intre cu mașina pe câmp. Ulterior, a făcut atac cerebral. Moartea, însă, i-a fost provocată de rănile critice suferite în urma impactului violent.