Cătălin Botezatu, primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară! Designerul a plâns și e destul de transformat

Publicat: 22/09/2019 | 14:04

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară în urmă cu puțin timp! La un moment dat, designerul nu a mai putut să își stăpânească emoțiile și a izbucnit în plâns. În cele mai recente imagini cu îndrăgitul creator de modă, făcute publice chiar de el, acesta este destul de transformat.

Citește și: Cum l-a fotografiat Adrian Minune pe Cătălin Botezatu, după ce a fost operat de tumoră rară

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce i-a fost extirpată tumora rară

Cătălin Botezatu a ajuns în România în mare secret, iar în această după-amiază, el a urcat pe conturile sale de socializare o înregistrare în care le mulțumește tuturor pentru mesaje, mai ales apropiaților care s-au îmbarcat de urgență în avioane și au mers la el, în clinica din Istanbul, unde a fost operat la colon. În timpul declarațiilor, celebrul designer a dezvăluit că starea lui de sănătate este una bună și că se află în perioada de recuperare care este una extrem de grea. În prezent, el se află la pensiunea unei bune prietene.

“Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea.

Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o săfie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult. Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.”, a spus designerul într-o filmare făcută publică atât pe Instagram, cât și pe Facebook.

După cum puteți observa atât în clipul de mai jos, dar și în imaginile din galeria foto a articolului, Cătălin Botezatu are un look nou și pare destul de obosit.

Numeroase vedete din showbizul din România au reacționat la postarea lui Cătălin Botezatu. “Multă sănătate, regele nostru drag!!!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Te iubim, te adoram!!!! ❤️❤️❤️😘😘😘😘”, i-a scris Ilinca Vandici, iar Raluca Bădescu i-a transmis: “Te adoram,soarele nostru stralucitor, rege @catalinbotezatu1 ❤️❤️🙏🏻🙏🏻👑🙏🏻❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻 te adoooooram”. Actrița Doinița Oancea i-a lăsat comentariul: “U kind hearted, Cata…e normal sa te iubeasca lumea. 🤗💋 ! I too ♥️ u !”.

Citește și...