Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu. Mesaj pentru CRBL, după ce l-a văzut la “Asia Express”

Publicat: 20/02/2019 | 11:02

La câteva zile bune după ce a făcut primele declarații despre ieșirile nervoase ale Biancăi Drăgușanu, pentru care și-a atras multe critici dure, Cătălin Botezatu a vorbit pe larg despre comportamentul total neașteptat al fostei prezentatoare în cadrul emisiunii “Asia Express”.

Citește și: Iubita lui Tristan Tate, replici acide în primul ei interviu: “Cine e Bianca Drăgușanu?! Nu…”

Cătălin Botezatu, mesaj pentru CRBL după ce l-a văzut la “Asia Express”

În cadrul unui interviu oferit recent, Cătălin Botezatu a subliniat că Bianca Drăgușanu a fost ofertată de producătorii de la “Asia Express” 2019 ca să facă spectacol, iar ea asta a oferit. În timpul dezvăluirilor despre cunoscuta vedetă, creatorul de modă le-a transmis câte un mesaj subliminal lui CRLB, dar și Andreei Bălan, care s-au numărat printre cei care au criticat-o pe Bianca Drăgușanu pentru evoluția ei la “Asia Express”.

“Bianca este o femeie care reuşeşte tot ceea ce îşi propune. A arătat că poate să fie prezentatoare tv şi a făcut o afacere profitabilă in fashion. Eu i-am dat sfaturi şi aş ajuta-o mereu, este un om în care poţi investi, că merită, şi mereu a avut potenţial. Iar în ceea ce priveşte show-ul din Asia, să fim realişti, Bianca a fost băgată acolo să facă spectacol. Dacă era Sfânta Filofteia, o finuţa şi o delicată, nu o băga nimeni în seamă.

Ce, ăştia care s-au luat de ea nu înjură? CRBL nu înjură, Andreea Bălan nu înjură? Bianca este un om real, care-şi arată faţa chiar şi în faţa camerelor. Clachează şi ea, de multe ori a fost catalogată drept instabilă, dar nu e adevărat. Aşa e ea, pur şi simplu! Dacă era mută şi statuară nu mai ajungea cine este în ziua de azi. Acelea au fost reacţiile ei naturale. În plus, oamenii vor să vadă «carne», «sânge», «show»! Emisiunile unde a fost Bianca au avut toate rating”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Scandal la Asia Express. Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea, după ce a înjurat la filmări

Designerul și Bianca Drăgușanu au o relație de prietenie specială și nu ezită se să sfătuiască pe orice subiect atunci când au nevoie.

Citește și: Bianca Drăgușanu locuiește într-un palat. Alex Bodi îi pune totul la picioare

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...