Scandal la Asia Express. Prima reacție a lui Cătălin Botezatu după ce a văzut imaginile cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 19/02/2019 | 07:56

Cătălin Botezatu a făcut primele declarații despre evoluția bunei sale prietene, Bianca Drăgușanu, în cadrul show-ului “Asia Express”. Fosta prezentatoare TV a fost aspru criticată de fani, dar și de mai multe vedete din România pentru felul în care s-a comportat în timpul filmărilor emisiunii de la Antena 1.

Citește și: CRBL, cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu: “Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit «diva»”

Prima reacție a lui Cătălin Botezatu după ce a văzut imaginile cu Bianca Drăgușanu la “Asia Express”

În cadrul declarațiilor, celebrul designer i-a luat apărarea Biancăi Drăgușanu pentru atitudinea și comportamentul pe care le-a avut în timpul petrecut la emisiunea-concurs “Asia Express” 2019.
“Se mai întâmplă să ajungi la capătul răbdării. De aceea, o înțeleg din anumite puncte de vedere. A înjura este omenește! Mai mult, dacă timp de nouă ore, a avut o problemă fiziologică și nu a avut acces la un WC-ul normal, nu prin pădure, așa cum am auzit, îmi imaginez starea de iritare a Biancăi! Cred că pur și simplu a explodat de nervi! Însă, în realitate, ea nu este așa. Poate fi vulcanică uneori, dar nicidecum o persoană care să marșeze pe trivialități”, a afirmat Cătălin Botezatu, relatează wowbiz.ro.

Citește și: Margherita de la Clejani, criză de nervi la “Asia Express”: ”Mă apucă spumele acum!”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...