Cătălin Scărlătescu, mesaj sfâșietor în memoria lui Răzvan Ciobanu după ce au fost difuzate imaginile cu designerul la Chefi la cuțite

Publicat: 08/10/2019 | 13:11

Cătălin Scărlătescu a postat un mesaj sfâșietor în memoria lui Răzvan Ciobanu, după ce au fost difuzate imaginile cu designerul la “Chefi la cuțite”, în cadrul ediției trecute a emisiunii. Filmarea a fost realizată pe 23 aprilie, cu șase zile înainte ca regretatul creator de modă să moară într-un accident rutier care a stârnit multe controverse și a lăsat multe semne de întrebare.

Citește și: Moment In Memoriam Răzvan Ciobanu la Chefi la cuțite! S-a aflat legătura neștiută dintre regretatul designer și Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, mesaj sfâșietor transmis azi în memoria lui Răzvan Ciobanu

Astăzi, puțin după ora prânzului, Cătălin Scărlătescu a așternut pe o rețea de socializare câteva gânduri dedicate lui Răzvan Ciobanu, care i-a fost prieten. Gestul îndrăgitului chef a venit după ce, seara trecută,  au fost difuzate la TV imaginile cu designerul care a mers pe platourile de filmare de la “Chefi la cuțite” și le-a gătit pentru cei trei jurați ai show-ului.

Citește și: Mama lui Răzvan Ciobanu, experiențe paranormale după moartea designerului: “Se aşează pe prispa…”

“I-am oferit un cuțit ca amintire, fără să știm atunci că el va rămâne în amintirea noastră mereu, că va pleca mult prea devreme. Multumim, Răzvan, ai fost un om talentat și un prieten bun. Să te odihnești în pace!”, a scris chef Cătălin Scărlătescu în dreptul unui colaj emoționant publicat pe contul lui de Instagram. Îl puteți vedea și în imaginile din galeria foto a articolului.

Citește și: Au găsit imagini șocante pe hard disk-urile ridicate din casa lui Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.