Câți ani are Gina Pistol: „Doamne, îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți”. A dezvăluit unul dintre secretele ascunse ale lui Cătălin Scărlătescu

Publicat: 23/02/2018 | 17:32

E frumoasă, e deșteaptă și are o carieră frumoasă, iar soarele pare că a rămas pe strada ei și a partenerului său de viață, Smiley. Și totuși, mulți clipesc de două ori când aud câți ani are Gina Pistol, pentru că, datorită stilului de viață sănătos pe care îl are, vedeta a reușit să păcălească timpul. Astăzi, în cadrul unui interviu emoționant, prezentatoarea de la „Asia Express” a vorbit despre copilărie, lipsa tatălui din viața ei, povestea de iubire pe care o trăiește, dar și despre rolul de mamă și cei trei chefi celebri cu care lucrează.

Citește și: S-a fâstâcit, dar a spus adevărul în final! Primul lucru pe care l-a făcut Gina Pistol când s-a întors din Asia: „Totuși, au fost cinci săptămâni”

În cadrul interviului apărut pe o rețea de socializare, Gina Pistol a mărturisit că, deși are 37 de ani, nu simte anii aceștia. Anul acesta va face 38 pe 9 decembrie. Prezentatoarea TV e cu trei ani mai mare decât iubitul ei, Smiley.

„Invitata mea de astăzi este cea mai sexy femeie din România. Hm, e cam mirată așa un pic, din cum se uită la mine. Nu, nu, nu, că ești! Trebuie să recunoaștem că ești. Dar să știți că nu este cea mai sexy femeie din România, are 37 de ani, este simpatică, naturală și să știți că, în ultima perioadă, cariera ei în televiziune s-a consolidat extrem de mult. Gata, vă spun: Gina Pistol. (…). Ba da, ești! Și să știi că la 37 de ani, am spus special ca să derutez, pentru că sunt foarte puțini cei care știu câți ani ai. Într-adevăr, tu chiar arăți de 20 de ani”, a spus redactorul șef de la „Revista VIVA!”.

Anul acesta Gina Pistol se gândește să își serbeze „majoratul în presă”. Ea a debutat în 2000.

„Păi, când ai spus: «simpatică», cred că toată lumea s-a prins, pentru că eu sunt cea mai simpatică dintre simpatice. Nu, nu, că sunt foarte multe! Eu nu mă consider o femeie sexy. Da, știu, îmi dau foarte puțini, nu știu de ce. Da, nu știu, noi, ăștia din generația ’80, ’70-’80 ne păstrăm bine. Mulțumesc, și nici nu mi-am făcut somnul. (…). Da, să știi că mi-ai dat o idee, pentru că eu nu mi-am făcut majoratul când am făcut 18 ani, dar mi-l pot face acum, în presă (n.r.: are 18 ani de când a intrat în lumea televiziunii). (…). Am suferit, că na, părinții mei aveau alte cheltuieli. (…). Aoleu, chiar că mai am puțin până la 40! Doamne, îmi dai cu panică! Îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți. Sper să am același tonus psihic și la 60 de ani, și la 70 de ani. Vreau să îți spun că dacă mă duc la țară – eu mai am o singură bunică, eu nu am nicio problemă să sar gardul, să mă urc în copac. Mai am încă un copil în mine, o să sune ciudat. Am grijă de el în continuare” , a spus cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea TV.

Frumoasa vedetă a recunoscut că are un partener special în viaţa ei, acesta fiind mulţumit de ea.

„Nu vreau să ating perfecţiunea, nu vreau să fiu un partener perfect. Sunt mulţuimită de mine şi omul de lângă mine cred că este. Am învăţat să acord mai multă libertate omului de lângă mine, am învăţat să comunic. (…) Acestea le folosesc în toate relaţiile. Băi, sunt un om foarte mulţumit cu tot ce trăieşte. Sunt un om fericit. Nu vă imaginaţi că am tot ce îmi doresc. Mâ gândesc de unde am plecat şi uite unde am ajuns. Oamenii aleargă spre ceva, îl obţin şi atunci vor şi mai mult. E o fugă continuă către nişte iluzii.”, a declarat Gina Pistol.

Întrebată despre rolul de mămică, vedeta a mărturisit că își dorește, dar că se teme destul de mult din cauza responsabilităților care vin odată cu apariția unui copil.

„Mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte, pentru că te gândești că viața unui suflet depinde de tine. (…). L-am crescut pe fratele meu, care e mai mic cu cinci ani – are mult prea mult bun simț și e un băiat mult prea bun pentru perioada asta. (…). Și mă gândesc că copiii mei ar fi la fel. Poate mi-e dat să fac un copil, doi sau poate, cine știe, mi-e dat să nu fac. Nu știu, dar, normal că undeva, în adâncul sufletului meu, îmi doresc. (…). Eu am crescut cu tata până la 6 ani, dar după el a plecat și și-a refăcut viața. (…). Pe tata l-am iertat și am început să nu-l mai judec”, a mai dezvăluit iubita lui Smiley.

Provocată să dezvăluie câte ceva despre jurații de la „Chefi la cuțite”, Gina Pistol a mărturisit un secret pe care Cătălin Scărlătescu l-a ținut ascuns până acum. Potrivit destăinuirilor făcute de prezentatoare, carismaticul chef plânge de multe ori în situațiile sensibile, iar ea l-a surprins adeseori în timp ce își ștergea lacrimile de pe obraji.

„Stai să mă vezi pe mine acum, duminică încep filmările (n.r.: pentru emisiunea «Chefi la cuțite») și am ocazia să aud povești de viață – unele foarte frumoase, altele foarte dureroase. Băi, și încerc să mă țin tare, pentru că eu mă încarc foarte ușor cu energie și să mă vezi cum plâng uneori, mai rău decât concurenții. Ei au tendința să fie aroganți și prețioși, dar nu sunt așa. Sorin Bontea pare foarte rece și distant – într-adevăr, față de ceilalți el e puțin așa… păstrează distanța –, dar e foarte glumeț, e un om bun. Florin Dumitrescu e cel mai zăpăcit dintre noi, râde, are simțul umorului, se ține de șotii, își iubește mult familia, este eternul îndrăgostit, pentru că își divinizează soția, pentru că au o chestie foarte frumoasă, așa. Și este – să știi că mi se pare că, deși e cel mai mic dintre ei, știe ce vrea, știe să se impună. Cătălin Scărlătescu – el, dintre toți trei, pare cel mai arogant pe sticlă – e cel mai sensibil dintre toți, l-am prins de multe ori cu lacrimi în ochi. Dar să nu spuneți, că nu vrea să se știe. L-am prins de foarte multe ori cu lacrimi în ochi în anumite situații și zic: «Ce faci, plângi?», el: «Eh, plâng», știi? (n.r.: arâtând cu chef Scărlătescu își ștergea lacrimile). (…). Oamenii care sunt foarte sensibili își pun o mască, pentru că nu vor să se vadă ce e în adâncul sufletului lor”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și...