S-a fâstâcit, dar a spus adevărul în final! Primul lucru pe care l-a făcut Gina Pistol când s-a întors din Asia: „Totuși, au fost cinci săptămâni”

Publicat: 23/02/2018 | 18:15

Gina Pistol a fost plecată vreme de mai bine de o lună pentru emisiunea „Asia Express”. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a dezvăluit din culisele show-ului, dar și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă, în România. Atât ei, cât și iubitului său, Smiley, le-a fost greu să fie unul fără celălalt atât de mult timp.

Citește și: Câți ani are Gina Pistol: „Doamne, îmi dai cu panică! Vârsta cred că e cea pe care o simți”. A dezvăluit unul dintre secretele ascunse ale lui Cătălin Scărlătescu

Timp de cinci săptămâni, prezentatoarea TV și concurenții de la „Asia Express” au traversat patru țări: Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda în condiții foarte grele. În fața unei întrebări mai mult sau mai puțin delicate, vedeta s-a fâstâcit, după care a încercat să devieze atenția de la subiect, pentru ca în cele din urmă să spună că, de fapt, și-a îmbrățișat iubitul când s-a reîntors în țară.

„Primul lucru pe care l-am făcut când am venit acasă… Eh, nu pot să vă zic. Că, totuși, au fost cinci săptămâni. Am mâncat varză călită cu mămăligă.Băi, deci… Da, am stat foarte mult. Mie îmi place mâncare, da, îmi place orezul, îmi place noodles-ul (n..r: tăiței), dar cât orez și noodles să mănânci în fiecare zi?! Dimineața, la prânz și seara, cât?! Și ne era poftă de fasole, de pâinea noastră de acasă, de varză călită, de usturoi. (…). Dacă ai fi plecată cinci săptămâni, care ar fi primul lui pe care îl faci: îmbrățișezi oamenii dragi. A fost un proiect foarte dur pentru toată lumea: pentru concurenți a fost foarte, foarte greu. Adică, tot ce vedeți pe sticlă a fost foarte real, sunt reacții reale, nu ai cum să joci niște reacții, un impact pe care îl primești. Sunt patru țări diferite, e altceva decât ceea cu ce suntem noi obișnuiți. (…)”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la „Revista VIVA!”.

Gina Pistol e tare mândră de proiectul la care a luat parte și îi admiră pe concurenții care au rezistat probelor dificile din concurs.

„Mie, cel mai greu? Mie și pentru toată lumea cred că a fost faptul că eram în continua mișcare – noi am pornit din Vietnam și drumul dragonului s-a sfârșit în Bangkok, Thailanda. Și noi în fiecare seară schimbam hotelul, noi, cei din echipă. Și concurenții, cazarea – săracii, unde își găseau. Și faptul că nu apuci uneori să te odihnești și a doua zi tu o iei de la capăt. Mă uitam la concurenți, mulți dintre ei dormeau în niște condiții crunte – cât să dormi în frig sau pe jos? (…). E foarte solicitant și fizic, și psihic”, a mai spus prezentatoarea TV.

 

Citește și...