Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru participarea la Asia Express

Publicat: 13/03/2019 | 12:22
Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru participarea la Asia Express

Chiar dacă nu a rezistat prea mult în competiție, se zvonește că Bianca Drăgușanu a avut foarte mult de câștigat de pe urma participării ei la Asia Express. Mai exact, o sumă cu multe zerouri! 

Bianca Drăgușanu nu a rezistat prea mult în competiția Asia Express din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza traiului destul de greu, chiar dacă sora ei i-a fost alături.

Pe parcursul show-ului a iscat foarte multe conflicte, atât cu ceilalți concurenți, dar și cu localnicii. Susținea că probele sunt prea grele, condițiile lipseau cu desăvârșire, iar ea nu era obișnuită așa. Și ea și Oana au decis că nu mai pot continua cursa și au abandonat-o. Iată că acum s-a aflat ce sumă a primit pentru a semna contractul de participare în emisiune.

Citește și ADEVĂRUL DESPRE AVEREA BIANCĂI DRĂGUȘANU. CÂȚI BANI ARE, DE FAPT. O VEI PRIVI CU ALȚI OCHI 

Pentru participarea la show-ul filmat de Antena 1 în India se zvonește că Bianca ar fi fost recompensată cu 20.000 de euro, scrie Libertatea.

Câți bani primește Bianca pentru o postare pe Instagram

Chiar și fără emisiune, abia reușește să găsească timp pentru a accepta toate propunerile de colaborare care-i vin de la diverse firme și saloane de înfrumusețare!

La o simplă privire pe contul ei de Instagram, se pot remarca zilnic câteva promovări de produse, postări pentru care Bianca trebuie să se deplaseze în diferite locații, unde să facă poze și filmulețe. Pentru un astfel de „deranj’ primește între 1.500 și 2.000 de euro.

Citește și...