Câți bani a scos Rafaelo din buzunar pentru a-și face mașina ”de aur”: ”Am cumpărat-o pe cea mai scumpă”

Publicat: 14/07/2020 | 14:40

Rafaelo are o bijuterie de mașină cu care se mândrește! Iar tânărul a dezvăluit, abia acum, câși bani a scos din buzunar pentru a-și face mașina ”de aur”.

Rafaelo a ajuns în trending pe Youtube, după piesa lansată cu Vulpița. Tânărul a ajuns să se bucure de o popularitate ieșită din comun, însă odată cu faima au apărut și cârcotașii. Mereu îmbrăcat la patru ace și conducând bolizi de lux, Rafaelo a reușit să stârnească invidia celor din jur.

Tânărul este pasionat de mașini așa că, recent, a decis să-și personalizeze Mustangul. Rafaelo a dezvăluit, abia acum, câți bani a scos din buzunar ca să-și colanteze bolidul de lux în auriu și să facă furori pe străzi. (CITEȘTE ȘI: E VARĂ, E SOARE… ANNA LESKO E GOALĂ! INTERNETUL A LUAT-O RAZNA DUPĂ ULTIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE ARTISTĂ)

”Oamenii mă cunoșteau și înainte de Vulpița pentru mașia aurie. Dar hai să vă spun cum am ajuns să îmi fac mașina gold, chiar îmi place să povestesc acest lucru. Când am mers în Dubai, într-o vacanță, la un moment dat, am văzut foarte mulți indivizi în jurul unei mașini. Am fost curios să văd ce se întâmplă! Când m-am apropiat, era o limuzină de lux aurie. Cand am văzut-o, mi-am zis că următorul meu bolid o să îl fac exact așa.

Aveam și atunci o mașină bună, însă eu mă plictisesc repede de ele și le schimb. Am ajuns să-mi iau mașina asta, Mustangul, doar pentru că voiam să o fac aurie. M-am uitat pe internet la colantări speciale și am cumpărat-o pe cea mai scumpă… cea de 3000 de euro!!! Nu a contat, mi-a plăcut enorm și, acum, pot spune, este adevărat, în glumă, că am mașină de… aur”, a declarat Rafaelo pentru wowbiz.ro.

De unde are Rafaelo bani

Într-un vlog postat pe canalul său de Youtube, fostul concurent de la Puterea Dragostei a explicat de unde are atâția bani, după ce a fost criticat de nenumărate ori că ar fi intrat de fapt în industria videochat-ului. (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

„Astăzi vorbim despre asumare atunci când vrei să devii persoană publică, dar și despre cum am ajuns eu persoană publică. Atunci când vrei să devii persoană publică, trebuie să-ți asumi și crede-mă că este foarte greu pentru psihicul tău. Pentru că apar laudele, însă și criticile.

Toți oamenii care au ajuns mari au pornit de jos. Oricine poate ajunge sus, însă diferența dintre noi este făcută de motivație, ambiție și dorința de ajunge cât mai sus. Anul trecut am participat la Puterea Dragostei. A fost o oportunitate să găsesc pe cineva, sa leg prietenii și, de ce să nu recunoaștem, să cresc social. (…) În momentul în care am început să cresc, mi-am auzit vorbe: asta face videochat, ma, asta își bagă, își face… Arată bine, e frumos. Acum că am apărut la TV, pff, cine e norocosul asta?! Lasă că se află și despre el.

Nu e vorba că ești cineva pentru că ai ajuns acolo, e cale lungă pentru a ajunge persoană publică. Mi-am asumat când am ajuns acolo. Existau și multe comentarii negative. Însă 80% erau pozitive, într-o săptămână de la 20% negative am ajuns la 2%. Când am intrat acolo aveam 20k, iar când am ieșit am ajuns la 100k. Lumea mă oprea pe stradă să mă felicite.

După ce am ieși de acolo m-am axat pe social-media. Am făcut mai multe postări, am interacționat cu lumea. Lumea mă cunoștea și pentru mașia aurie. După ce am ieșit de la Puterea dragostei, acolo unde l-am cunoscut pe Culiță, am făcut o melodie, la sfatul lui Culiță. Am zis să încerc și eu. M-am axat și pe tarabană. Piesa mea a intrat în trending, prima mea piesă, a fost uluitor pentru mine. Am ajuns pe locul 7 cu un milion, într-o săptămână” a spus Rafaelo, despre câștigurile sale.