Catrinel Sandu s-a logodit cu iubitul american! Cum arată inelul de logodnă

Publicat: 01/07/2018 | 20:58

Catrinel Sandu este în culmea fericirii! Blondina a primit inelul de logodnă de la iubitul ei american și urmează să pășească, din nou, în fața altarului! (Promotiile zilei la monitoare)

Catrinel Sandu este în culmea fericirii! Vedeta a revenit pe meleagurile natale în urmă cu două săptămâni împreună cu cele două fetițe pe care le are cu Gabi Trifu.  Ei bine, la scurt timp, și-a făcut apariția în România și iubitul lui Catrinel Sandu, Steve de la care a și primit un inel superb de logodnă, cu diamante. (CITEȘTE ȘI: PRIMA IMAGINE CU NOUL IUBIT AL LUI CATRINEL SANDU, DUPĂ CE VEDETA I-A ASCUNS MULT TIMP FAȚA! AMERICANUL VINE ÎN ROMÂNIA)

Catrinel Sandu și-a afișat, cu mândrie, inelul de logodnă

Catrinel Sandu locuiește acum în casa iubitului ei american

Blondina locuieşte acum în Sarasota, în casa lui Steve, de meserie medic stomatolog! (CITEȘTE ȘI: CATRINEL SANDU, PRIMA VACANȚĂ ALĂTURI DE NOUL IUBIT)

”E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să îşi dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că dacă nu a mers prima dată, poţi să găsesti pe cineva care să te facă fericită.”, a povestit recent Catrinel, la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”. (Reduceri mari la jocuri PC)

 

Citește și...