Caz halucinant! Copil de doi ani, călcat cu mașina în curte. Vinovatul nici măcar nu are permis de conducere

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 17:28
Caz halucinant! Copil de doi ani, călcat cu mașina în curte. Vinovatul nici măcar nu are permis de conducere

Un băiețel de doi ani a fost ucis din neatenție, în Maramureș. Un bărbat de 44 de ani, a călcat copilul cu mașina, în timp ce efectua manevra de întoarcere cu spatele a autovehiculului. Culmea este faptul că bărbatul nici măcar nu deține un permis de conducere.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a precizat că acest caz a fost semnalat poliției de personalul medical din comuna Fărcașa. După ce vinovatul a luat copilul după accident și l-a transpotat rapide la Centrul Medical de Permanență Fărcașa.

„Poliţiştii au demarat de urgenţă activităţi specifice pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit băiatul, stabilind că în timp ce se afla în curtea unui imobil, acesta a fost surprins şi accidentat de o autoutilitară. La volanul vehiculului se afla un bărbat de 44 de ani, domiciliat în Sighetu Marmaţiei, care efectua o manevră de întoarcere. Ulterior, dându-şi seama că băiatul a fost rănit, bărbatul l-a transportat la Centrul de Permanenţă Fărcaşa pentru îngrijiri medicale. Băiatul a fost transportat apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde ieri (24 mai) a decedat”, a spus Florina Meteş.

CITEȘTE ȘI: România s-a cutremurat în această după-amiază! Cât de mare a fost magnitudinea seismului

Conform aceleiaşi surse, bărbatul care a efectuat manevra de întoarcere a fost testat cu aparatul etilotest, constatându-se că nu se afla sub influenţa alcoolului. De asemenea s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.