Caz înfiorător! O tânără de 17 ani și-a ucis nou-născutul! L-a lovit și l-a sugrumat până când acesta a murit

Autor:
Publicat: 17/08/2020 | 20:40
Caz înfiorător! O tânără de 17 ani și-a ucis nou-născutul! L-a lovit și l-a sugrumat până când acesta a murit

Un caz înfiorător a avut loc în Galați, acolo unde o tânără mamă de doar 17 ani și-a ucis nou-născutul. Aceasta la agresat și sugrumat, până când cel  mic a decedat.

Din primele informații se pare că tânăra a născut singură, acasă, iar după ce și-a văzut copilul a început să îi aplice lovituri violente, până când acesta a murit. Nu se știe ce a determinat comportamentul tinerei sau dacă familia a fost conștientă de ce s-a întâmplat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a transmis că la începutul lunii august o adolescentă de 17 ani a născut acasă şi apoi şi-a ucis băieţelul. În urma groaznicului eveniment tânăra din Galați a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. (CITEȘTE ȘI: MEDIC RENUMIT, ACUZAT CĂ A SCĂPAT UN NOU-NĂSCUT ÎN CAP LA RĂDĂUȚI. DETALII CUTREMURĂTOARE DESPRE INCIDENT)

Reţinută iniţial pentru omor calificat

În acest caz a fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele evenimentului și ce a determinat-o pe tânără să acționeze în acest fel. (VEZI ȘI: NICOLETA DRAGNE, SURPRINSĂ ÎNTR-O IPOSTAZĂ ROMANTICĂ ALĂTURI DE TATĂL BEBELUȘULUI PE CARE ÎL POARTĂ ÎN PÂNTECE! CE NUME AU ALES PENTRU PRIMUL LOR COPIL)

„Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 3 august, în jurul orelor 18.00-20.00, în timp ce se afla la domiciliul său din satul Talpău, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, după ce a dat naştere unui făt de sex masculin, viu şi viabil, inculpata a manifestat acte de violenţă fizică, respectiv lovituri active la nivelul capului cu/de corpuri contondente, sugrumare şi tracţiune la nivelul gurii, ceea ce a condus la instalarea decesului fătului”, se arată în comunicat.

Fata a fost reţinută iniţial pentru omor calificat. Tribunalul Galaţi a decis arestarea ei preventivă pentru 30 de zile.