Nicoleta Dragne, surprinsă într-o ipostază romantică alături de tatăl bebelușului pe care îl poartă în pântece! Ce nume au ales pentru primul lor copil

Publicat: 30/07/2020 | 21:48

Nicoleta Dragne a fost surprinsă într-o ipostază romantică alături de tatăl bebelușului pe care îl poartă în pântece. Imaginea care i-a impresionat pe mulți dintre apropiații cuplului, dar și pe fani a fost însoțită de un mesaj în care fosta ispită de la “Insula Iubirii” a adus în discuție numele ales pentru primul lor copil.

Citește și: Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina înainte să nască! Fosta ispită de la Insula Iubirii este terorizată de un individ: “Vorbeam cu Cristina Ich…”

Nicoleta Dragne, surprinsă într-o ipostază romantică alături de tatăl bebelușului ei

În această seară, Nicoleta Dragne a publicat o fotografie în care își sărută iubitul, în timp ce amândoi își țin mâinile pe pântecele în care crește sănătos și iubit copilul lor. “Minunile mele ? Baby V, @brunoovlad” este descrierea pusă de viitoarea mămică. După cum puteți vedea, ea nu și-a dorit să dezvăluie numele bebelușului, dar a dat un indiciu: începe cu litera “V”. Bianca Pop și Ioana Filimon se numără printre vedetele care au reacționat la postarea sa, după cum puteți vedea mai jos.

Nu rata: Mândră de noile silicoane, Bianca Pop și-a dat sutienul jos în fața camerei de filmat! Ce schimbări își mai dorește să facă fosta ispită de la Insula Iubirii | FOTO

“Felicitări pentru #babyV!!! Sunteti foarte frumoși!❤️?”, “Toate cele bune! Numai bine ??”, “Sa fiți fericiți!” sunt alte trei dintre comentariile lăsate de internauți la fotografia de mai jos.

Nicoleta Dragne și Alin Vlad Bruno, poză de album înainte să se nască primul lor copil © Instagram
Nicoleta Dragne și Alin Vlad Bruno, poză de album înainte să se nască primul lor copil © Instagram

Nicoleta Dragne și Alin Vlad Bruno s-au cunoscut în 2017

“Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Nicoleta Dragne în urmă cu câteva luni în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1.

Viitoarea mămică și Alin Vlad Bruno își vor cunoaște bebelușul spre sfârșitul lunii septembrie. Afaceristul din Timișoara a participat la “Insula Iubirii” în calitate de ispită masculină, însă, a rezistat doar câteva zile pe platourile de filmare din Thailanda.