Mândră de noile silicoane, Bianca Pop și-a dat sutienul jos în fața camerei de filmat! Ce schimbări își mai dorește să facă fosta ispită de la Insula Iubirii | FOTO

Publicat: 29/07/2020 | 20:10

Bianca Pop “s-a tunat” din nou în cabinetul esteticianului, iar azi a făcut un gest care nerecomandat cardiacilor! Fosta ispită de la “Insula Iubirii” și-a dat sutienul jos în fața camerei de filmat a smartphone-ului. Mândră de noile silicoane, controversata brunetă a spus ce schimbări își mai dorește să facă în viitorul apropiat.

Citește și: Bianca Pop îi face propuneri indecente lui Victoraș Micula pe Internet: “Mau-mau? Vin cu blonda, ce ne distrăm…”

Mândră de noile silicoane, Bianca Pop și-a dat sutienul jos în fața fanilor de pe Instagram

Zilele trecute, Bianca Pop a onorat programarea pe care și-a făcut-o la unul dintre chirurgii esteticieni preferați de vedetele de la noi. În aceeași zi în care și-a schimbat silicoanele, una dintre prietenele sale apropiate și-a mărit și ea bustul. Diva nu se oprește aici cu schimbările estetice: își dorește un zâmbet impecabil și are deja soluția.

“Vreau să mai îmi pun fațete, să slăbesc 4 kilograme și să fac sală. Implantul mamar costă 4.000 rinoplastia este undeva la 3.000 de euro”, a spus bruneta într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

Într-o altă înregistrare publicată pe aceeași rețea de socializare, Bianca Pop și-a etalat noile “bijuterii” într-un sutien foarte sexy și provocator. La un moment dat, ea i-a dat bretelele jos de pe umeri, spre deliciul bărbaților care nu au clipit când au văzut imaginile HOT – puteți vedea câteva dintre ele în galeria foto a articolului.

Nu rata: Bianca Pop nu ratează niciun scandal! De ce s-a dat din nou în stambă fosta ispită de la Insula Iubirii: Fix acum sun la poliție!”

Fosta ispită de la “Insula Iubirii” a fost desființată de Răzvan Botezatu

În vârstă de 29 de ani, Bianca Pop a stârnit multe controverse după ce a făcut următoarele afirmații în cadrul unei emisiuni TV: “Eu nu ies din casa dacă n-am minim cash în poșetă 1.000 de euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum! Mă simt ca o boschetară fără 1.000 de euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât, nu ies din casă”.

Fostul prezentator la Antena Stars a criticat-o dur când a aflat despre declarațiile sale. El i-a reamintit că a uitat că a plecat de jos.

“Auzi la ea, e puțină suma… Fir-e-ai al… Auzi! Ai uitat când mâncai fasole, făăăă?” sunt replicile acide făcute de fostul moderator de la “Star Matinal”.

Descoperă și: Ispita” care nu ieșea din casă fără 1.000 € s-a cuplat cu ex-ul” Pamelei de România și…

La scurt timp după aceste gânduri transmise public, fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” l-a atacat pe Bote din cauza orientării sale sexuale.