Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina înainte să nască! Fosta ispită de la Insula Iubirii este terorizată de un individ: “Vorbeam cu Cristina Ich…”

Publicat: 28/07/2020 | 17:11

Însărcinată în aproape 8 luni, Nicoleta Dragne întâmpină probleme delicate cu bebelușul nenăscut. Ea și-a recuperat de curând contul principal de Instagram și a povestit pe o filmare experiența traumatizantă în care există și un individ care o terorizează pe ea, dar și pe părinții și prietenii săi. Fosta ispită de la “Insula Iubirii” se gândește ca, împreună cu Christina Ich, să facă unele lucruri prin care femeile să nu mai devină victimele unor bărbați cu probleme psihice.

Nu rata: Nico de la Insula Iubirii și-a arătat în sfârșit burtica de gravidă. Ispita stă la pat de o lună și nu mai are voie să facă niciun efort

Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina și este terorizată de un individ: “Am făcut plângerea la poliție”

Astăzi, viitoarea mămică le-a făcut o surpriză plăcută fanilor și a publicat pe Instagram o poză realizată recent cu burtica de gravidă, care i-a crescut foarte mult. “Nici nu știu de unde sa încep… Timp de 7 luni contul meu a fost blocat din cauza unei persoane care nu a știut cum sa îmi arate cât bine îmi dorește ? Mulți dintre voi m-ați urmărit pe contul nou @nicoleta_c_dragne, dar foarte mulți v-ați întrebat unde am dispărut. Am reușit sa îmi recuperez contul asa ca ma voi întoarce cu postările aici. Pentru cei care se întreabă ce am făcut in aceasta perioada, m-am gândit sa postez ce este cel mai important pentru mine și anume baby V pe care îl aștept cu nerăbdare❤️” este mesajul scris de tânără în dreptul imaginii de colecție.

La câteva ore de la această postare, Nicoleta Dragne a publicat o înregistrare în care a atras atenția asupra unui subiect delicat în zilele noastre: hărțuirea femeilor. Ea, Antonia, dar și Christina Ich se numără printre persoanele publice de la noi care au trăit astfel de experiențe neplăcute și extrem de stresante.

Nu rata: În plină pandemie de coronavirus, Antonia a ajuns în pragul disperării: “Vă cer ajutorul! Oamenii ăștia sunt bolnavi psihic!”

“(..). Și, al doilea… am fost supărată, pentru că atunci când am aflat că sunt însărcinată, am vrut să împărtășesc cu voi și nu am putut. Cu voi, toți! Cu toți care mă urmăriți; am împărtășit doar așa, cu o parte. Mi-a părut rău, nu m-aș fi gândit că o să-mi pară rău. Dar, am fost pusă în situația respectivă și mi-a părut rău că nu am putut să mă bucur alături de mai multe persoane. Dar na, bine că s-au rezolvat lucrurile și, de acum, vom fi din nou împreună.

(…). Sunt puțin șocată, eu mă refeream la altfel de hărțuire, dar, se pare că se poate și mai rău, din păcate. E păcat că nu se iau măsuri, eu sper să se întâmple ceva și chiar să se schimbe ceva în țara asta. Să nu mai existe terchea-berchea d-ăștia care se dau medici, să nu mai existe bărbați care urmăresc fetițe de 14 ani pe stradă și trag de ele să le violeze (…). Să nu mai existe oameni care să te amenințe”, a declarat fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.

Pe o altă filmare, blondina a dezvăluit despre bărbatul care o hărțuiește: “Mi s-a întâmplat și-n afară, și aici. Afară, am mers, am făcut o reclamație la poliție, am mers la adresa individului, l-au arestat și aia a fost. Puțin la zdup, la răcorică, să se liniștească puțin. În România, momentan, am apucat să fac doar plângerea la poliție, nu știu ce va urma, vom vedea. Dar lucrurile nu vor rămâne așa, pentru că nu are nimeni dreptul să te jignească, nu are nimeni dreptul să te terorizeze. Chiar dacă persoanele care fac acest lucru poate au impresia că nu fac nimic, dar să dai mesaje în fiecare zi cuiva: «Curvo!» / «Ești o curvă!» / «Ești o nu știu ce». Să dai mesaje membrilor familiei persoanei respective, prietenilor… (…). Să îți terorizeze părinții. Este clar că nu vorbim despre niște oameni normali la cap. Iar acești oameni nu au ce să caute printre noi; trebuiesc duși fie la bălăceanca, la tratamente, fie la răcorică. (…). Este mare distracție să îi dai mesaje uneia care e însărcinată în aproape opt luni, da? Și, culmea, care mai are probleme și cu sarcina, iar tu mai și știi, știi exact prin ce stres trece. Să te apuci să-i dai mesaje fel de fel… înseamnă că ești debil psihic și nu ai ce să cauți printre noi”.

Vezi și: Cristina ICH și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul. Imagini emoționante de la eveniment

Nicoleta Dragne a vorbit cu Christina Ich despre hărțuirea în mediul online și nu numai și plănuiesc să facă un demers prin care să atragă atenția asupra acestui subiect important © Instagram Stories / Instagram
Nicoleta Dragne a vorbit cu Christina Ich despre hărțuirea în mediul online și nu numai și plănuiesc să facă un demers prin care să atragă atenția asupra acestui subiect important © Instagram Stories / Instagram

Află și: Christina Ich, înșelată de Alexandru Pițurcă! Mărturisirile dureroase ale vedetei și cum “și-a cumpărat” iertarea fostul fotbalist: “S-a gândit să…”

Nicoleta Dragne și Cristina Ich, discuții despre hărțuirea din mediul online, dar și din viața reală

La un moment dat, Nicoleta Dragne a spus pe un ton categoric: “(…). Hărțuirea asta nu se întâmplă numai în online și asta vorbeam cu Cristina Ich zilele trecute și ea îmi spunea că sunt foarte mulți te hărțuiesc în online; care nu te cunosc, dar pur și simplu te terorizează. Și am înțeles că sunt multe fete în situația asta. Din păcate, te hărțuiesc și persoane care te cunosc. (…). Mi-ar plăcea ca fetele care au putere în online să vorbească despre asta în așa fel încât informația să ajungă la cât mai multe persoane. Este un subiect destul de sensibil și mi se pare că lucrurile serioase nu sunt discutate pe aici”.

Descoperă și: Christina Ich a publicat o filmare adorabilă cu băiețelul ei! Seamănă Noah mai mult cu vedeta sau cu Alexandru Pițurcă?

Viitoarea mămică și partenerul ei, Bruno Alin Vlad, își vor cunoaște bebelușul spre sfârșitul lunii septembrie. Afaceristul din Timișoara s-a iubit în trecut cu Mădălina Pamfile și a participat la “Insula Iubirii”, însă, a rezistat doar câteva zile pe platourile de filmare din Thailanda.

“Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine”, a mărturisit Nicoleta Dragne în urmă cu câteva luni în cadrul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1.