Cristina ICH și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul. Imagini emoționante de la eveniment

Publicat: 05/07/2020 | 19:47

Zi de sărbătoare pentru Cristina ICH și Alex Pițurcă! Cei doi și-au botezat băiețelul și au publicat mai multe imagini de la evenimentul important din viața lor.

Deși, inițial, a vrut să țină totul secret… în culmea fericirii, Cristina ICH le-a dezvăluit fanilor că astăzi și-a botezat băiețelul. Cei doi părinți au ales o locație de poveste pentru a sărbători, alături de familie și prieteni, creștinarea lui Noah.

Christina ICH și Alex Pițurcă s-au pregătit intens pentru acest eveniment, care are loc la Palatul Mogoșoaia. Șatena a optat, în această zi specială, pentru o rochie albă, elegantă. De asemenea, Cristina a avut un machiaj discret și o coafură lejeră.

La rândul său, Alex Pițurcă a optat pentru o ținută albă, iar cei doi par desprinși din povești. În aceste momente, petrecerea este în toi, Cristina ICH și Alex Pițurcă se distrează de minune alături de oamenii dragi sufletului lor, care au venit să sărbătorească această zi specială. (CITEȘTE ȘI: EMIL RENGLE, TAXAT DE FANI DUPĂ ULTIMA FOTOGRAFIE POSTATĂ PE INSTAGRAM: ”CRED CĂ ÎNTRECI MĂSURA”)

Cristina ICH și-a botezat băiețelul

Cristina ICH, cerută în căsătoria de ziua ei de naștere

Anul trecut, de ziua de naștere a șatenei, Alex Pițurcă i-a pregătit o surpriză de proporții. Când nu se aștepta, Cristina s-a trezit cu cererea în căsătorie! Bineînțeles, răspunsul a fost ”Da!”. (CITEȘTE ȘI: “ISPITA” CARE NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO ȚINTEȘTE SUS. CUM S-A FOTOGRAFIAT ÎN FERRARI CU UN CELEBRU MILIONAR)

La scurt timp, Cristina a publicat și pe contul ei de Instagram momentul emoționant în care a fost cerută de soție. Momentan, șatena nu a oferit detalii despre nuntă, dar probabil își va anunța fanii cât de curând.