Caz șocant în Caraș Severin! Un tânăr a fost reținut pentru uciderea cu sânge rece a unor cabaline

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 10:56
Caz șocant în Caraș Severin! Un tânăr a fost reținut pentru uciderea cu sânge rece a unor cabaline

Un caz șocant a avut loc în comuna Ramna, din Caraș Severin, unde un bărbata a fost reținut fiind suspectat de faptul că a maltratat și a ucis în mod intenționat mai multe cabaline.

În data de 15 iulie, un bărbat de 25 de ani din comuna Ramna, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și furt calificat.

Tânărul este bănuit că în noaptea de 12 spre 13 iulie a.c., ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparținând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde ar fi sustras o cabalină. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN VASLUI! UN CIOBAN DE 36 DE ANI, GĂSIT ÎNECAT ÎN PRUT CU TOT CU CAL ȘI CĂRUȚĂ)

După ce a furat cabalina, a transportat-o în grădina unui locuințe dezafectate din comună, unde ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi ar fi lovit-o cu toporul în burtă și ar fi introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i  astfel decesul.

A fost deschis un dosar penal

Se pare că tânărul nu este la prima fapta de acest gen. Din cercetări s-a stabilit că în data de 23 iunie, bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparținând unui alt bărbat din comună.

În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morții acestora. (VEZI ȘI: PUI DE CĂPRIOARĂ, SECHESTRAT DE MAI MULȚI PREOȚI, ÎN MARAMUREȘ. DETALII ÎNFIORĂTOARE DESPRE STAREA ANIMALULUI)

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs evenimentele și motivele care au sta la baza acțiunilor teribile ale tânărului.