Caz tragic! Un om de afaceri s-a sinucis. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare pentru cei trei copii ai săi

Autor:
Publicat: 16/07/2020 | 08:54
Caz tragic! Un om de afaceri s-a sinucis. Ce mesaj a lăsat pe rețelele de socializare pentru cei trei copii ai săi

Mihai Elian Ulsamer, fiul lui Mihai Belei, fost consilier local PRM BN, s-a sinucis. Omul de afaceri a fost găsit spânzurat în apropiere casei sale din București.

Afaceristul din Bistrița a decis să își pună capăt zilelor și a încercat de două ori să facă acest lucru. Prima data a provocat un accident rutier, intenționat, din care a scăpat cu viață, alegându-se doar cu răni ușoare. (CITEȘT ȘI: NEPOTUL LUI ELVIS PRESLEY A MURIT. TÂNĂRUL DE 27 DE ANI S-AR FI SINUCIS)

Iar pentru că prima variantă nu a reușit, omul de afaceri a încercat din nou, de data acesta ducându-și planul până la capăt. Acesta s-a spânzurat chiar lângă locuința sa din București. Se pare că motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest avea la bază problemele în căsnicie pe care le avea.

Deși viața profesională mergea foarte bine, Mihai Elian Ulsamer având mai multe afaceri atât în Bistrița, cât și în București, se pare că problemele din viața personală i-au fost fatale. Bărbatul a lăsat în urma sa trei copii. Chiar înainte să se sinucidă acesta a lăsat un mesaj pentru cei mici, în mediul online.

Mesaj de adio pe rețelele sociale

Se pare că Mihai Elian Ulsamer se gândea de ceva timp la sinucidere. Chiar înainte să își ducă planul până la capăt, acesta a lăsat un mesaj de adio pe rețele de socializare, în special pentru cei trei copii ai săi. (VEZI ȘI: BYRON „RECKFUL” BERNSTEIN S-A SINUCIS. ȘI-A ANUNȚAT MOARTEA PE TWITTER ȘI NIMENI NU A ÎNȚELES: „ÎMI PARE RĂU PENTRU…”)

Ultima postare de pe Facebook a omului de afaceri a prevestit tragedia ce urma să se întâmple. Acesta a publicat un mesaj de adio.  „Viața este frumoasă, dar pentru mine….”, se arată în postare.

Mai mult, în comentariile la această postare bărbatul le transmite celor trei copii ai săi, Ema, Andreas și Elsa că îi iubește, acestea fiind ultimele sale cuvinte.