Cazul care a șocat pe toată lumea. Un frizer a infectat 40 de persoane cu noul coronavirus

Autor: T.S
Publicat: 22/05/2020 | 16:33
Cazul care a șocat pe toată lumea. Un frizer a infectat 40 de persoane cu noul coronavirus

Un frizer din Campofranco, un mic oraș din provincia Caltanissetta, aflat în Sicilia a mers la domiciliul mai multor oameni pentru a îi tunde, infectând 40 de persoane cu noul coronavirus. Toții clienții au fost plasați izolare.

Anunțul a fost făcut chiar de primarul Rosario Pitanza orașului, care a oferit informația pe profilul de Facebook al micului oraș Toți cei care au intrat în contact cu frizerul au fost băgați în carantină, scrie Ilmessaggero.it.

Italia își deschide porțile

Italia este în continuare una dintre cele mai afectate țări de COVID-19. Până în prezent, țara adunat peste 227.000 de cazuri de infectare și peste 32.000 de decese.

Dar, începând cu 3 iunie italienii își vor redeschide granițele pentru cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene, ca parte a eforturilor privind relansarea economică, a anunțat premierul Giuseppe Conte joi în fața Parlamentului.

Anunțul de joi al lui Conte aduce lămuriri cu privire la acest ultim aspect. Premierul italian a confirmat că cetățenii europeni care intră în Italia nu vor mai fi obligați să intre în carantină odată ce ajung pe teritoriul țării.

Oficialul a mai adăugat că cetățenii Marii Britanii, țară care nu se mai află în Uniunea Europeană, vor putea și ei să intre în Italia fără să fie nevoiți să stea în carantină.

Imagine de Shameer Pk de la Pixabay 

Citește și...