Home » Exclusiv » Ce a făcut în penitenciar singurul român care execută o condamnare de 99 de ani

Ce a făcut în penitenciar singurul român care execută o condamnare de 99 de ani

De: I.D. 16/12/2018 | 09:56

Marius Csampar este unul dintre cei mai sângeroși criminali din România. A ucis șase oameni și a fost condamnat la nu mai puțin de 99 de ani de închisoare! Csampar este încarcerat, în prezent, la Turnu Severin. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) A încercat schimbarea regimului, dar nu a avut câștig de cauză. Condamnatul le-a prezentat magistraților, cu lux de amănunte, ce fapte bune a făcut în penitenciar, dar degeaba! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Recent, deținutul a solicitat schimbarea regimului de executare a pedepsei din regimul semideschis în cel deschis. Cel cunoscut drept “vânătorul de oameni” și-a motivat cererea prin faptul că a fost un deținut-model, că a participat la numeroase activități după gratii și că a fost recompensat. A dat-o în bară, din păcate pentru el, în perioada de analiză.

(VEZI AICI: A FOST REȚINUT UN NOU SUSPECT ÎN CAZUL VICTORIEI MARINOVA)

Magistrații de la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin nu au fost, însă, de înduplecat. Iar solicitarea lui Marius Csampar a fost respinsă!

S-a respins ca nefondată plângerea persoanei private de libertate Csampar Marius având ca obiect schimbarea regimului de executare a pedepsei din regimul semideschis în regimul deschis, a fost menținut regimul semideschis de executare a pedepsei și termenul de reanaliză fixat de comisia pentru stabilirea, individualizarea și schimbarea regimului de e xecutare a pedepselor privative de libertate, respectiv data de 27.02.2019, a fost decizia instanței.

A jucat inclusiv fotbal în penitenciar

În continuare, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, documente-bombă din dosarul lui Marius Csampar. Este incredibil ce a făcut în penitenciar singurul deținut din țara noastră care execută o condamnare de 99 de ani. Sângerosul criminal a sperat că respectivele fapte îi vor determina pe judecători să-l mute la regim deschis.

Din actele dosarului a rezultat că petentul a fost depus în penitenciar la data de 07.05.1997 , se află la 16-a analiză, are o conduită adecvată normelor instituționale, este în evidența cabinetului medical cu afecțiuni cronice, s-a adaptat cu dificultate la viața și mediul carceral, nu este vizitat, are relații bune cu personalul și celelalte persoane private de libertate, a fost sancționat disciplinar de 17 ori, a fost recompensat de 37 de ori și nu este în categoria persoanelor private de libertate cu grad sporit de risc.

Din evidența informatizată a penitenciarului a rezultat că petentul a început executarea pedepsei la data de 14.12.1997 și expiră la data de 09.02.2095, a participat la activități lucrative în perioada februarie 2009 – iulie 2018 obținând 135,17 zile câștig, a fost sancționat disciplinar de 17 ori, a fost recompensat de 37 de ori, iar din fișa de evidență a activităților socio-educative a rezultat că a participat la activități de grup, religioase sau liturgice desfășurate de preotul ortodox angajat, fotbal, altele, Biserica Evanghelică, dezbateri, consiliere moral-religioasă, concursuri tematice, teatru, programul de educație prin sport, tenis cu piciorul, modulul nr. III: Istorie, Biserica creștină adventistă de ziua a șaptea, programul «Cuvântul care zidește» – modulul I, tenis de masă, redactare reviste, activități religioase creditate, desfășurate de preotul ortodox, programe de informare derulate de colaboratori externi-minim 12 ședințe, Organizația Religioasă Martorii lui Iehova, conferințe, artizanat, șah, tehnico-aplicative, programe educaționale derulate de colaboratori externi-necreditate, programul de educație civică, prelegeri, activități sportive, spectacole”, se arată în dosarul lui Marius Csampar. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Marius Csampar, interes redus în perioada analizată

Sângerosul criminal nu a avut, însă, câștig de cauză. Pentru că la ultima analiză s-a constatat că Marius Csampar a fost recompensat o singură dată și că a avut o participare redusă la activități lucrative. Lucru care i-a determinat pe magistrați să-i mențină ucigașului după gratii regimul semideschis și să nu mai țină cont de comportamentul său în perioada februarie 2009-iulie 2018.

(CITEȘTE ȘI: ÎNDRĂGOSTITĂ DE UN CRIMINAL ROMÂN, O ITALIANCĂ L-A ASCUNS APROAPE UN AN)

În cazul petentului se observă că menținerea acestuia în regimul semideschis de executare a pedepsei a fost atrasă de conduita petentului în perioada analizată. Instanța reține astfel atât interesul redus al petentului pentru activitățile productive, cât și faptul că a fost recompensat o singură dată în perioada analizată. Or, schimbarea regimului de executare în unul imediat inferior din punct de vedere al dificultății nu intervine prin simpla trecere a timpului, odată cu executarea pedepsei, ci ca urmare a conduitei vizibil îmbunătățite a persoanei condamnate, fiind astfel solicitate dovezi tocmai în acest sens. În prezenta cauză însă nu se poate reține o asemenea situație, din moment ce petentul a fost recompensat o singură dată și a avut o participare redusă la activități lucrative, motiv pentru care i s-a reținut regimul semideschis de executare a pedepsei închisorii în mod corect, a fost concluzia magistraților. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Vizitat de o singură persoană în 21 de ani!

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne.

„Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul vizat, un prieten de tâlhării.

(NU RATA, AICI: EA ESTE ADOLESCENTA GĂSITĂ MOARTĂ, PE JUMĂTATE DEZBRĂCATĂ, ÎNTR-O PĂDURE DIN BOTOŞANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Calvarul îndurat de Monica Gabor în timpul relației cu Mr. Pink. Suferința nebănuită. EXCLUSIV
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin timp după despărțire!  S-au afișat împreună în Dubai!
Gata, l-a dat uitării! Cu cine l-a înlocuit Monica Gabor pe Mr. Pink, la puțin...
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză ocupată de modelele Dacia
Care sunt cele mai avariate și cel mai atent conduse mașini din Europa. Poziția surpriză...
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia luata de cei doi!
Anuntul facut de Brigitte cu lacrimi in ochi! Alaturi era Florin Pastrama… S-a terminat! Decizia...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
Semne că ai nevoie de ajutor medical de urgență
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama zăcând pe asfalt
'A omorât-o pe mămicuţa mea!' - Strigătul de durere al tinerei care și-a găsit mama...
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au avut parte de un astfel de tratament
Prin ce a trecut Luminița Anghel din cauza tatălui ei. Puține vedete din România au...
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit arşi de vii în casă, în timpul furtunii
Directoarea şcolii 178 din cartierul bucureştean Pajura şi soţul ei, preotul Costel Paizan, au murit...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece! Se jură in fața fanilor că nu are silicoane. Care este explicația
Are 54 de ani și sustine ca i se măresc sanii pe zi ce trece!...
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Adevărul despre Toni Iuruc. Simona va fi șocată! Ce a făcut în 2020? Rușine uriașă
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
Monica Gabor, SECHESTRATĂ de Mr. Pink. Coșmar trăit de DIVĂ
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare de șoc
TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI în România! S-a întâmplat în TOIUL NOPȚII! Toată țara e în stare...
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Cristi Borcea, relație cu Bianca Drăgușanu? Vedeta a dat cărțile pe față. S-A AFLAT tot!
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona roşie DOCUMENT
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona...
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la piscină
Face senzaţie cu „cel mai mic bikini”. Puţine ar avea curajul să meargă aşa la...
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de 21 de ani
FOTO. Celebrul milionar însurat, imagini compromițătoare! S-a culcat cu 3 blonde. Cum arată tinerele de...
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool și escorte!
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a ajuns și în presa internațională: „E despre alcool...
Celebru actor din „Gladiatorul
Celebru actor din „Gladiatorul", găsit mort pe o barcă! Ce s-a întâmplat cu acesta
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil! Celebrities"
"Bravo, ai stil! Celebrities". EXCLUSIV! IMAGINI in premiera de la filmarea promo-ului "Bravo, ai stil!...
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Avertisment: Multinaţionala din România care a dat afară 1.000 de persoane
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
Pomohaci, gest cutremurător la căpătâiul soției lui Nicolae Botgras!
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere
Revoltător! Manager de hotel arată dezastrul lăsat de turiștii din Mamaia în camere