Ce a lăsat în urma ei Cristina Țopescu?! Compania regretatei vedete TV avea pierderi de…

Autor: C. C.
Publicat: 16/01/2020 | 22:46

A fost o zi neagră pentru întreaga Românie. Cristina Țopescu a fost condusă, joi, pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al prezentatoarei TV a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bărzeşti, potrivit dorinței sale. În urma fiicei lui Cristian Țopescu a rămas mama ei, care, după ceremonia funerară, va avea o sarcină extrem de dificilă… Și asta pentru că Rodica Țopescu este moștenitoarea de drept a jurnalistei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații incredibile despre moștenirea pe care a lăsat-o regretata vedetă. (CITEȘTE ȘI: DE CE A SIGILAT POLIȚIA VILA PREZENTATOAREI TV?! OFICIAL, S-A ANUNȚAT CĂ E VORBA DE MOARTE NATURALĂ, DAR…)

Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a murit singură în vila din Otopeni, acolo unde locuia cu chirie. Din câte se pare, Cristina Țopescu împărțea întreaga avere cu câinii săi, pe care îi iubea enorm. Patrupedelor nu le lipsea nimic.

Cu puțin timp înainte de a muri, prezentatoarea TV se angajase la Ministerul Sănătății, unde era consilier pe probleme de comunicare. Lunar, încasa 5.000 de lei. În plus, primea și indemnizație de hrană.

Averea Cristinei Țopescu

Regretata jurnalistă mai deținea și o companie, care avea ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video, Fix Media Production SRL. Din câte se pare, Cristina Țopescu se confrunta cu grave probleme financiare. Și asta pentru că firma pe care o administra înregistrase, în ultimul an, pierderi de aproximativ 13.000 de lei. Cu toate acestea, cum era o perfecționistă, în luna decembrie,  Cristina Țopescu nu a omis să trimită raportul fiscal câtre ANAF.

Neavând un soț sau urmași, tot ce a strâns de-a lungul vieții, inclusiv datoriile, vor fi moștenite de  mamei ei, Rodica Țopescu. (NU RATA: RELAȚIA MEGA-SECRETĂ A CRISTINEI ȚOPESCU. CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A IUBIT

Toată viaţa şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă. O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit medicul Monica Pop.

Ce a lăsat în urma ei Cristina Țopescu

A murit singură la 59 de ani

Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie.

Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla. (NU RATA: MEDICII LEGIȘTI, RĂSPUNSUL MOMENTULUI: DE CE A MURIT, DE FAPT, CRISTINA ȚOPESCU? SCENARIUL NEGRU SE CONFIRMĂ)

Compania regretatei vedete TV avea pierderi destul de mari

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...