De ce a sigilat Poliția vila prezentatoarei TV?! Oficial, s-a anunțat că e vorba de moarte naturală, dar…

Autor: I.D.
Publicat: 15/01/2020 | 22:38

Anchetatorii au sigilat vila în care Cristina Țopescu a fost găsită moartă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat motivul și vi-l prezintă în exclusivitate. În secret, poliția investighează o posibilă crimă. Atenție, urmează informații halucinante.

Cristina Țopescu și-a dat ultima suflare la vârsta de 59 de ani, fiind găsită duminică seară de polițiști în casa ei din orașul Otopeni. În prezent, dosarul morții jurnalistei este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

(VEZI AICI: PRIMELE IMAGINI CU FAMILIA ÎNDURERATĂ A CRISTINEI ȚOPESCU)

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, deoarece trupul prezentatoarei TV s-ar fi aflat în stare avansată de putrefacție, medicii stabilind că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

Au sigilat vila!

O vecină a Cristinei Țopescu a aprins o candelă pe pragul casei

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că vila în care a murit Cristina Țopescu a fost sigilată de anchetatori. Și asta în condițiile în care trupul jurnalistei nu prezenta urme de violență.

Însă, în lipsa unui raport medico-legal, investigatorii și-au luat ca măsură de siguranță sigilarea imobilului. Pentru că, deși la prima vedere părea o moarte naturală, cum s-a și anunțat oficial, nu era exclus ca, într-un final, să se dovedească a fi o crimă.

(CITEȘTE ȘI: MAMA S-A OPUS INIȚIAL SĂ-ȘI INCINEREZE FIICA?!)

Suspans încă aproximativ trei săptămâni

Astfel că vila din Otopeni a fost sigilată preventiv. Cu atât mai mult cu cât absolut nimeni nu locuiește acolo. Imobilul va rămâne securizat până când raportul medico-legal va fi unul oficial. Situația va rămâne incertă încă aproximativ trei săptămâni.

În concluzie, deși s-a anunțat că regretata Cristina Țopescu ar fi murit din cauze naturale, în secret poliția investighează o posibilă crimă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea anchetei.

(NU RATA: IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ DE LA VILA REGRETATEI PREZENTATOARE)

Situație total opusă în cazul morții Stelei Popescu

Sigilarea vilei din Otopeni a atras atenția în condițiile în care nu s-a luat aceeași măsură și în cazul actriței Stela Popescu. Și atunci a fost vorba de o moarte suspectă, artista fiind găsită fără suflare în curtea vilei în care locuia, dar poliția nu a securizat imobilul ca acum, în situația Cristinei Țopescu.

Trupul neînsufleţit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, la ora 14.00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzești din București.

(VEZI AICI: S-A SINUCIS CA MĂDĂLINA MANOLE?! CE PASTILE S-AR FI GĂSIT ÎN STOMACUL CRISTINEI ȚOPESCU)

Cine a fost Cristina Țopescu

Regretata prezentatoare TV s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, la începutul lui 2013 a devenit membră a PSD. În acel moment a încetat colaborarea cu Prima TV, pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. La sfârșitul anului 2013, Cristina Țopescu a demisionat însă din partid pentru a se întoarce în rândul jurnaliștilor.

(NU RATA: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

Din decembrie 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale. În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată, primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...