Ce a postat pe Facebook Andreea Mantea, după ce s-a aflat că o înlocuiește pe Bianca Drăgușanu la emisiunea “Te vreau lângă mine”

Publicat: 01/08/2018 | 14:24

În această după-amiază a fost dezvăluită informația potrivit căreia Andreea Mantea va prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine” în locul Biancăi Drăgușanu, iar la nicio jumătate de oră distanță, focoasa brunetă a făcut publică o fotografie însoțită de un mesaj emoționant. Fanii s-au bucurat enorm pentru vedetă.

Citește și: Andreea Mantea, prima declarație oficială despre mutarea ei la “Te vreau lângă mine”, în locul prezentatoarei Bianca Drăgușanu

Ce a postat pe Facebook Andreea Mantea,după ce s-a aflat că îi ia locul Biancăi Drăgușanu la “Te vreau lângă mine”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiunea “Te vreau lângă mine” de la Kanal D

Aflată încă în vacanță în Turcia împreună cu fiul ei, Andreea Mantea a urcat pe cunoscuta rețea de socializare o poză de album în care apare de simpaticul David. Ea a mărturisit în mesajul pe care l-a scris că este dependentă de băiatul pe care îl are cu Cristi Mitrea.

“Dependenta de el! ❤️ #perfectmoments #perfectholiday #mrpeter” este mesajul scris de frumoasa brunetă pe contul ei de Facebook.

Citește și: Unde s-a dus Bianca Drăgușanu după ce a rămas fără emisiune

Fanii au fost cuceriți de fotografia în care apar Andreea Mantea și băiețelul ei

“Sensul vieții” , “Așa și trebuie. Unica dragoste adevarată.”, “Te iubesc, mamaaa😉💞 Ai o minune de pui💞Adorabili” sunt trei dintre mesajele strânse de postarea vedetei.

Citește și: Andreea Mantea, poză HOT, după ce a părăsit România! Poartă un costum de baie provocator și e plină de ulei

Fiul Andreei Mantea are trei anișori

Citește și: Andreea Mantea, mărturisiri fără perdea în direct la TV: „Cel mai nebunesc loc unde am făcut amor…”

 Andreea Mantea (n.: 20 septembrie 1986) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care este și fost concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.
Citește și...