Ce a putut să pățească Mirela Vaida în Herăstrău: ”Rage!” + A intervenit Vulpița și…

Publicat: 20/07/2020 | 10:03

Mirela Vaida a dat o tură de Herăstrău weekend-ul trecut, ba chiar a urcat pe scenă și a cântat. S-a simțit cu adevărat ”EA”, așa cum avea să dezvăluie într-o postare pe Instagram, deloc inspirată, dacă judecăm după mesajele primite de la internauți.

CITEȘTE ȘI: MIRELA VAIDA A RENUNȚAT COLABORAREA CU VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU: “SE ÎNCHEIE AICI 6 LUNI”. TÂNĂRA A PĂRĂSIT BUCUREȘTIUL

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces direct, de pe Antena 1, a cântat, doar că vocea ei nu a fost deloc pe placul fanilor. ”Aseară, la spectacol, după multe luni de “necântat” și “nejucat”! Singurul loc în care eu sunt cu adevarat “EU” este pe scenă, atunci când cânt! Din pacate putina lume imi cunoaste aceasta latura artistica.. Si mai pacat este faptul ca am din ce in ce mai putine campuri de manifestare in acest sens! Lumea nu mai are timp si chef de arta! “Sistemul” ne inghite! Multumesc @teatrul.tanase si colegilor mei! Ne revedem pe 1 august la Gradina De Vara, Herastrau! Multumesc publicului minunat de aseara! Va iubesc!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram, în dreptul unei imagini în care se află pe scenă.

 

Ce a putut să pățească Mirela Vaida în Herăstrău! Fanii au pus-o la zid

Nu a reușit deloc să-și impresioneze fanii de pe rețeaua de socializare, mai mult, aceștia nu au ezitat s-o critice. ”Ce voce, că rage nu cînta, cui ii place urletul cum rage?”, ”Vulpita si vulpoiu, daca erau, faceau bahaos acolo”, ”Oare de ce nu te mai vrea lumea? Din cauza “artei” tale de la antena. Și de acum chiar ca nu o sa te mai vrea lumea deloc. Nu te mai vrem nici la tv. Pleacă cu vulpita ta cu tot”, ”Te-ai scos cu vulpita! Nu făceai bani la teatru nici în 9 ani cât ați scos cu vulpoii”, sunt câteva comentarii acide.

NU RATA: MIRELA VAIDA CONTINUĂ ”CIRCUL VULPIȚA”, EMILY BURGHELEA ÎI DĂ LOVITURA: ”NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ!”

”Da, așa e! Să nu renunți niciodată la Teatrul Constantin Tănase, vor veni curând și zile mai bune odată cu noile generații! Se satură lumea de-a mai alerga și după bani si-o să se mai oprească și la un teatru! Eu am încrederea și speranța asta! Întotdeauna se alege! Eu simt că vă fi mai puțin dar mai bun și mai bine plătit! Aleg să merg la un teatru, într-o sală frumoasă și cu bilet plătit!”, este mesajul unui adevărat fan al Mirelei.