Ce apropiați sunt Andreea Marin și Cătălin Măruță: „Nu ne-a ieșit!”

Publicat: 27/10/2018 | 10:02

Andreea Marin și Cătălin Măruță sunt foarte buni prieteni. Cei doi s-au fotografiat recent împreună, iar fanii au fost în extaz. În imagine, ambii zâmbesc larg și se îmbrățișează.

Andreea Marin a publicat imaginile în care apare cu colegul său de trust, Cătălin Măruță. „Am încercat să pozăm serioși…dar nu ne-a ieșit!”, a mărturisit vedeta. Bruneta a fost zilele trecute în emisiune soțului Andrei și nu a ratat să se pozeze cu bunul său prieten.

„Oricum știm ce oameni sunteți așa că vă iubim!”, „Ce faini sunteți! Oameni frumoși!”, „Oameni fericiți și frumoși”, „Sunteți drăguți amândoi”, „E bine așa”, „Sunteși simpatici oricum”, „Măi, ce zâmbitori sunteți! Poate molipsiți telespectatorii. Așa se alungă grijile vieții”, „Frumoși și talentați”, „Elegantă ca întotdeauna, Andreea”, „O zi frumoasa va doresc Doamna!!! Saluta-l pe Măruță din partea mea!!! Numai dacă vreți, bineînțeles!”, „Impecabila aparitie!Ti se potriveste manusa stilul masculin!”, au comentat fanii la pozele postate de Andreea Marin pe Facebook. (Citește și Iulia Albu a luat-o în colimator pe Andreea Marin: ”Look de inspirație nostalgică, chelneriță-Intercontinental…”)

Cum slăbește Andreea Marin

E întocmai ritmul dimineților cu energie pozitivă de care aveam nevoie, ca să ajung din nou la tonusul ce mă face să dau tot ce e mai bun în mine, profesional și personal. Am început și deja, după doar câteva antrenamente, sunt mult mai energică şi mă simt bine cu mine. Antrenamentele în grup sunt foarte bune, pentru că te motivează energia celorlalți, dar și umorul care se naște ad-hoc. Sincer, e minunat!„, a spus Andreea Marin la un post de televiziune.

În vârstă de 43 de ani, Andreea Marin a devenit cunoscută în urma celebrei emisiuni ”Surprize, surprize”, pe care a prezentat-o timp de opt ani. În prezent Andreea Marin are o frumoasă fetiţă, Violeta, împreună cu Ștefan Bănică Jr., cu care a fost căsătorită până în 2013.