Ce bine arată fiica Anamariei Prodan! Sarah Dumitrescu s-a pozat la piscină

Publicat: 01/09/2018 | 14:18

Sarah Dumitrescu (18 ani), fiica cea mică a Anamariei Prodan, arată într-un mare fel! Înaltă, zveltă și cu o siluetă de manechin, superba blondă a făcut furori zilele trecute, după ce a publicat o imagine în costum de baie. Sarah are un corp fără cusur! Nici urmă de celulită pe trupul tinerei, care joacă baschet de performanță.

Sarah Dumitrescu s-a relaxat zilele trecute la o piscină de lux din Statele Unite ale Americii, acolo unde este stabilită de ani buni. Fiica Anamariei Prodan și-a făcut apariția într-un costum de baie extrem de sexy, de culoare violet, cu care a atras atenția tuturor. Se vede că blondina face sport, întrucât corpul ei lucrat nu are niciun defect. Sarah face baschet la nivel de performanță, iar asta se vede!

Tânără, sexy şi mândră de calităţile ei fizice, ea știe cum să şi le pună în valoare. S-a relaxat recent la piscină şi pentru a-și scoate în evdiență ”atuurile” a optat pentru un costum de baie din două piese. Sarah Dumitresu a postat des imagini cu ea în diverse costume de baie, în această vară. Tinerei nu îi este teamă să își expună corpul și seamănă cu mama ei din acest punct de vedere. (Vezi aici Anamaria Prodan, fotografiată goală în pat)