Ce bine arată Mara Bănică în costum de baie, după ce a slăbit 15 kilograme

Publicat: 09/08/2018 | 14:34

Mara Bănică și-a uimit fanii cu o imagine în care apare în costum de baie. Jurnalista a reușit să slăbească enorm în ultimele luni, iar rezultatele se văd clar. Vedeta a postat mai multe fotografii din vacanță, iar fanii ei au felicitat-o pentru felul în care arată. 

Mara Bănică se află alături de fiul ei într-o vacanță binemeritată, departe de România. Jurnalista s-a răsfățat la plajă și și-a etalat noua siluetă, pe care a obținut-o după o dietă care a durat aproape trei luni. Mara Bănică a dezvăluit recent că a „topit” 15 kilograme datorită acestui regim, iar acum arată impecabil. Într-una dintre imaginile postate pe rețelele de socializare, vedeta este îmbrăcată într-un costum de baie alb care îi scoate în evidență silueta și bronzul.

„Frumoasă!”, „Sexy rău”, „Cea mai frumoasă”, „Ești o drăguță”, „Ești mișto”, „Atitudinea face toți banii”, „Ești superbă, Mara”, au comentat fanii Marei Bănică.

Ce dietă a ținut Mara Bănică

Mara Bănică a ținut cu strictețe o dietă care a durat 11 săptămâni și a reușit să dea jos nu mai puțin de 15 kilograme. Vedeta a spus în cadrul unei emisiuni ce fel de regim a ținut. Deși dieta este strictă din punct de vedere al alimentelor, se poate mânca la orice oră.

„În prima săptămână, în primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii. Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi doar în salate şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce. În zilele următoare aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie la gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr”, a explicat Mara Bănică la Antena Stars.

Citește și...