Acasă » Showbiz » Ce face Meghan Markle de când a renunțat la titlurile regale. Din ce își câștigă traiul soția prințului Harry

Ce face Meghan Markle de când a renunțat la titlurile regale. Din ce își câștigă traiul soția prințului Harry

De: Oriana Popescu 19/04/2024 | 12:30
Ce face Meghan Markle de când a renunțat la titlurile regale. Din ce își câștigă traiul soția prințului Harry
Meghan Markle, scorpia de la Palat/foto: social media

Meghan Markle a preluat o serie de roluri de când ea și prințul Harry s-au retras din rolurile lor regale. în martie 2020. De atunci, Meghan Markle a cochetat cu mai multe joburi, din diferite domenii.

Meghan Markle a jonglat cu mai multe roluri și business-uri de când nu mai este membru activ al familiei regale britanice. De la gazdă de podcast, la investitor, la vedetă de film, Meghan a găsit diferite soluții prin care să își câștige veniturile.

După ce Ducele și Ducesa de Sussex au confirmat oficial că nu vor mai fi membri seniori ai familiei regale, ceea ce a însemnat, de asemenea, că nu își vor mai păstra patronajele (implicarea lor regală în numeroase organizații caritabile din Marea Britanie), Meghan și Harry s-au mutat în casa lor din Santa Barbara, California, unde își cresc cei doi copii, pe Archie și Lilibet.

Citește și: PRINȚUL HARRY ȘI MEGHAN MARKLE DAU O NOUĂ LOVITURĂ PE PIAȚA MEDIA! DUCII DE SUSSEX AU SEMNAT CU NETFLIX ȘI VOR PRODUCE DOUĂ NOI SERIALE

Cu ce se ocupă Meghan Markle de când a renunțat la titlurile regale. Prințul Harry o susține în tot ceea ce face

Cuplul a lucrat, de asemenea, la o serie de afaceri pentru a se întreține după ce au fost ,,tăiați” financiar de familia lui Harry, după cum a explicat el în timpul unui interviu din 2021 cu Oprah Winfrey. Pe lângă faptul că lucrează la organizația lor nonprofit, Archewell Foundation, Meghan și Harry au încheiat contracte cu companii importante precum Spotify de când s-au retras din viața regală.

În martie 2024, Meghan și-a anunțat cea mai nouă afacere, un brand numit American Riviera Orchard, care va oferi o varietate de produse, de la cărți de bucate, la veselă și mâncare. Brandul amintește de precedentul blog de lifestyle al lui Meghan, The Tig, pe care l-a închis în 2017. Ducesa a început The Tig (numit după vinul italian Tignanello) în 2014 și a folosit platforma pentru a scrie despre mâncarea ei preferată, despre locurile în care călătorește, precum și despre reflecțiile sale personale despre viață.:

„După aproape trei ani frumoși în această aventură cu voi, este timpul să spunem la revedere The Tig”, a scris ea pe site la închiderea acestuia, conform People.

De la lansarea propriului podcast până la lansarea unui brand de stil de viață, iată o privire asupra tuturor afacerilor lui Meghan Markle de când s-a îndepărtat de rolul său regal.

Organizația non-profit a lui Harry și Meghan – Fundația Archewell

După ce au anunțat că se vor retrage din îndatoririle regale, în martie 2020, Harry și Meghan s-au concentrat pe organizația lor nonprofit, Archewell Foundation.

„Înainte de SussexRoyal a venit ideea de „arche” – cuvântul grecesc care înseamnă „sursă de acțiune”. Ne-am conectat la acest concept pentru organizația caritabilă pe care speram să o construim într-o zi și a devenit sursa de inspirație pentru numele fiului nostru”, a spus cuplul.

La șase luni de la anunțul inițial au creat un site web pentru fundație. De atunci, cuplul și-a folosit organizația non-profit pentru a strânge bani pentru diverse organizații de caritate.

De asemenea, în septembrie 2020 s-a anunțat că Meghan și Harry au semnat un contract multianual cu o celebră platformă de streaming pentru a produce mai multe proiecte.

,,Viețile noastre, atât independent unul de celălalt, cât și ca un cuplu, ne-au permis să înțelegem puterea spiritului uman: a curajului, a rezistenței și a nevoii de conectare. Prin munca noastră cu diverse comunități și mediile lor, până la a pune în lumină oameni și cauze din întreaga lume, ne vom concentra pe crearea de conținut care informează, dar și dă speranță”, au spus ei într-o declarație.

Doi ani mai târziu, în decembrie 2022, a avut loc premiera documentarului „Harry&Meghan”. Acesta a documentat totul despre viața lor, de la primele etape ale relației lor până la decizia acestora de a părăsi Regatul Unit. De atunci, Harry și Meghan au produs o serie de proiecte, inclusiv seriile documentare „Live to Lead” și „Heart of Invictus”. Cei doi au mai multe proiecte programate pentru anul 2024.

Parteneriatul dintre Harry și Meghan și Ethic

În octombrie 2021, Harry și Meghan au anunțat un nou parteneriat într-un domeniu complet diferit de activitatea lor anterioară: finanțele. Ei și-au asumat rolurile de „parteneri de impact” cu Ethic, o companie de servicii financiare axată pe investiții de mediu și de guvernanță.

Decizia de a se asocia cu Ethic a fost una personală pentru Meghan, care a declarat pentru The New York Times că „investițiile nu au fost niciodată ceva ce ea a văzut în copilărie ca fiind o opțiune”.

„În lumea din care vin eu nu se vorbește despre investiții. Nu îți permiți luxul de a investi”, a spus Meghan.

Brandul de lifestyle al lui Meghan – American Riviera Orchard

Meghan și-a anunțat recent cel mai nou business – American Riviera Orchard. Anunțul a fost făcut pe Instagram, marcând astfel revenirea ducesei în social media, pentru prima dată în ultimii cinci ani.

Proiectul surpriză a debutat atât cu un cont de Instagram, cât și cu un site propriu. Numele pare a face trimitere la locul în care a crescut Meghan – Santa Barbara – despre care Travel & Leisure scrie că este considerată „riviera americană datorită climei sale temperate și datorită peisajelor luxuriante, precum și a culturii robuste a mâncării și vinului”.

Logo-ul include și numele „Montecito”, care este cartierul în care locuiesc ducele și ducesa de Sussex.

Brandul pare să fi atras atenția fanilor și a celebrităților deopotrivă, întrucât a adunat peste 375.000 de urmăritori în mai puțin de 24 de ore. Primul produs al brandului este un borcan de dulceață de căpșuni.

Citește și: MEGHAN MARKLE, GEST ȘOCANT LA MECIUL DE POLO AL PRINȚULUI HARRY. MOMENTUL S-A VIRALIZAT RAPID

FOTO: Shutterstock

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Oriana Popescu este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL din luna martie 2023. A stuadiat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București. Încă din ultimul an de citeste mai mult
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...