Ce fericiți erau la nuntă! Anastasia Cecati, în rochie de mireasă în timp ce soțul criminal o ținea protectiv în brațe

Publicat: 20/02/2018 | 22:33

Anastasia Cecati și Alexei Mitachi au format până de curând un cuplu foarte frumos și apreciat în Republica Moldova. Ea își făcuse o carieră în lumea modelingului, dar cocheta cu cea a muzicii și a filmului – de altfel, a jucat în serialul „Las Fierbinți”. Iar el reușise să își deschidă o clinică stomatologică în sectorul Râșcani pe care o dotase cu utilaj ultra-performant. În plus, la cinci luni de la nuntă, cei doi au devenit părinți de fetiță.

Citește și:  Unul din membrii familiei Anastasiei Cecati, mărturisiri cu lacrimi în ochi: „Soțul ei a fost agresiv și…”

În singura poză apărută de la nunta Anastasiei Cecati cu stomatologul Alexei Mitachi, ei par foarte îndrăgostiți și fericiți pentru pasul cel mare. Cu un voal lung pe cap, părul aranjat în bucle lejere, cu un make-up natural și o rochie albă de mireasă deosebită, regretata artistă e strânsă la piept de soțul ei. Alături de ei sunt doi cai superbi. Jurnaliștii de la deschide.md au titrat că nunta ar fi avut loc pe 11 august 2017 peste hotare. În urmă cu trei săptămână, Anastasia Cecati devenise mămică. Fiica ei cu Alexei Mitachi va fi crescută de mama actriței.

Citește și: Motivul cutremurător pentru care Anastasia Cecati a fost ucisă de soț! Ce s-a aflat despre bărbat

Potrivit presei din Republica Moldova, afacerea medicului stomatolog iar printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV, inclusiv omul de afaceri Gabriel Stati.

Citește și: Ramona Gabor, în România după ce a aflat că prietena ei, Anastasia Cecati, a fost ucisă de soțul său. Primele imagini cu sora Monicăi Gabor

 

Citește și...