Ce frumoasă s-a făcut soția lui Ghiță Ciobanul! Andreea este schimbată total

Publicat: 11/11/2018 | 16:44

Toată lumea îl știe pe Ghiță Ciobanu, care a devenit celebru după ce a apărut în reclamele pentru un furnizor de servicii de telefonie mobilă, însă puțini sunt cei care știu cum arată soția lui. Ei bine, Andreea este schimbată total.

A fost la un moment dat cel mai cunoscut baci din România, dar odată ce reclamele s-au oprit… Ghiță Ciobanul a dispărut din lumina reflectoarelor. Acum el își vede liniștit de oile sale, dar si de familie. Pe numele său real Gheorghe Dănuleţiu , ”Ghiţă Ciobanul” creşte oi de la 14 ani, mai are cinci surori, iar familia sa deţine peste 1.000 de oi. (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL AGRICULTURII PRIMEŞTE LOVITURA DE LA GHIŢĂ CIOBANUL! ”A AJUNS LA DNA, ALĂTURI DE ALŢI…”)

Și dacă toată lumea îl știe pe Ghiță, puțini sunt cei care o știu pe soția lui! Ei bine, Andreea este o adevărată frumusețe. Soția celui mai cunoscut baci din România a învățat trucuri de frumusețe, dar și de modă, iar acum este o adevărată apariție. Nici n-ai spune că e mămică a doi copilași! (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Ghiță Ciobanul și soția sa

Ghiță Ciobanul și Andreea au doi copii

Ghiță Ciobanul și Andreea au doi copii frumoși: Andrei și Georgi care au mers deja pe munte alături de tatăl lor ca să aibă grijă de oi. Are o gospodărie bogată și toată lumea o invidiază pentru asta, dar numai Ghiță Ciobanul și soția sa știu câte sacrificii fac pentru ca totul să fie așa cum trebuie. Soția lui Ghiță Ciobanul nu s-a dat niciodata în lături de la muncă, ajutându-și soțul în toate treburile, indiferent cât a fost de greu. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Ghita si Andreea s-au cunoscut în 2012, când baciul era cu oile prin zona Zalăului. De cum a văzut-o, el a știut că ea este sufletul său pereche. Până să se căsătorească, ei au stat doi ani împreună, iar acum formează o familie fericită alături de cei doi copii ai lor. (VEZI ȘI: GHIŢĂ CIOBANUL, PREZENTATOR TV! CE ÎI ERA ”SCRIS” SIMPATICULUI PERSONAJ!)

“Cum sa o cunosc?! Eram cu oile si atunci am intalnit-o. Apoi, ocazional am mers la ei acasa cu altcineva. I-am cerut numarul de telefon, iar prima intalnire a fost la ea acasa”, ne-a spus Ghiță Ciobanul în urmă cu ceva timp.