Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit

Publicat: 08/06/2018 | 14:10
Ce înseamnă când visezi o persoană care a murit

Ce înseamnă când visezi că o persoană a murit? Este unul dintre cele mai frecvente coșmaruri pentru mulți dintre noi. Este un vis tulburător care își poate da peste cap întreaga zi. Potrivit superstițiilor românești, dacă în vis îți apare o rudă decedată, un membru al familiei va muri în curând. Psihologii susțin că nu trebuie să ne facem, griji încă.

Să visezi o persoană moartă, din punct de vedere psihologic, poate semnifica sfârșitul unei etape din viața ta. Poate fi vorba de uitarea unor sentimente și de ruperea unor relații. Dacă persoana pe care o visezi îți este apropiată și a murit de curând, înseamnă că încă suferi din această cauză, lucru care este perfect normal. (CITEȘTE ȘI Înşelat în vis. Ce înseamnă când visezi că eşti înşelat/înşelată)

Ce înseamnă când visezi un părinte care a murit

Când visezi că ți-a murit unul dintre părinți sau ambii, superstițiile spun că urmează o perioadă de obstacole în viitorul apropiat. Un părinte mort în vis în general simbolizează regret, nostalgie, dispariție, relații eșuate și ghinion în dragoste, potrivit site-ului auntyflo.com. Totodată, acest vis poate indica faptul că în viața ta vor interveni schimbări majore.

De asemenea, dacă vezi unul sau ambii părinți murind în vis, specialiștii susține că această apariție prezice faptul că vei fi înșelat într-o anumită măsură de oamenii în care ai cea mai mare încredere. Un astfel de coșmar indică influețe negative în viața ta, de care trebuie să scapi. Din punct de vedere financiar, un astfel de vis poate prevesti probleme în afaceri și pierderi materiale majore. Dacă visezi că mama ta a murit, un aspect important din viața ta poate lua sfârșit în curând. (NU RATA Interpretare vise. Cum poţi reuşi să controlezi ce ţi se întâmplă în somn)

În plan psihologic, dacă părinții tăi sunt în viață, dar visezi că au murit și că vorbești cu ei, acest coșmar reflectă teama ta de a-i pierde și frica gândului că nu vei putea niciodată să treci peste această pierdere.

Ce înseamnă când visezi bunica care a murit

Dacă visezi că bunica ta a murit indică faptul că nu ești de acord cu anumite aspecte ale personalității ei. Specialiștii cred că înseamnă și că nu crezi că îi meriți dragostea necondiționată pe care ți-o oferă. Pe plan psihologic, moartea bunicii poate simboliza și o parte a personalității tale care este mai înțeleaptă și mai tolerantă, dar pe care tu încerci să o ascunzi. (VEZI ȘI Ce înseamnă când visezi că eşti urmărit. Poate fi un semnal de trezire)

Ce înseamnă când îți visezi părinții care au murit

Dacă îl visezi pe unul dintre părinții tăi care s-au stins din viață demult, înseamnă că o situație curentă îți aduce aminte de calitățile sale. Psihologii cred că acest vis îi ajută pe oameni să treacă mai ușor peste moartea celor dragi. Unii oameni cred că aceste vise sunt reale și că rudele moarte îi vizitează din lumea de dincolo pentru a le transmite un mesaj. (CITEȘTE ȘI Ce înseamnă când visezi că eşti în biserică)

Ce înseamnă când visezi o rudă moartă supărată

uperstițiile sugerează faptul că apariția unei rude moarte care este supărată în vis poate semnifica faptul că trebuie să rezolvi ceva pentru acea persoană

Când visezi că o rudă moartă care este supărată semnifică faptul că ai sentimente pe care încerci să le ascunzi. Pe plan psihologic, poate semnifica faptul că nu ai trecut peste moarte acelei persoane și că nu ai acceptat faptul că ea nu mai este printre noi. Superstițiile sugerează faptul că apariția unei rude moarte care este supărată în vis poate semnifica faptul că trebuie să rezolvi ceva pentru acea persoană. Poate fi legat de faptul că ruda respectivă are treburi nerezolvate în lumea celor vii, pentru care are nevoie de ajutorul tău. (VEZI ȘI Ce înseamnă când visezi că eşti însărcinată)

Ce înseamnă când visezi mortul viu

Superstițiile românești susțin că persoana decedată vrea să îți transmită un mesaj

Dacă visezi că o persoană moartă este vie, acest lucru poate semnifica, pur și simplu, că îți este dor de ea. Subconștientul tău încearcă să treacă peste durerea suferită în urma pierderii acelei persoane. Dacă individul decedat încearcă să își spună ceva în vis, în funcție de ce se întâmplă în prezent în viața ta, mesajul lui poate fi un avertisment pentru viitor. Mesajul persoanei decedate din vis poate avea atât conotații pozitive cât și negative. (AFLĂ AICI Ce înseamnă când visezi maşini)

Ce înseamnă când visezi mortul râzând

Dacă visezi o persoană moartă care rânde în vis, acest lucru poate simboliza că în viața ta există o prietenie de durată. De asemenea, poate semnifica faptul că există o persoană pe care o idolatrizezi în realitate, potrivit hiddendreaming.com. Totodată, poate însemna faptul că ești satisfăcut cu viața ta în prezent și cu situația ta actuală.

Ce înseamnă când visezi că te îmbrățișează o persoană moartă

Potrivit superstițiilor românești, dacă visezi că te îmbrățișează o persoană moartă, apropiată ție, acest lucru înseamnă faptul că așteaptă ceva de la tine. Apariția unei persoane dragi care a trecut în neființă și care încearcă să te ia în brațe, înseamnă că trebuie să o vizitezi la biserică și să îi pui o lumânare. De asemenea, superstițiile spun că trebuie să îi dai de pomană. (CITEȘTE ȘI Ce înseamnă dacă visezi că alergi. Vei rămâne surprins să afli)

Ce înseamnă când visezi morți vii

Dacă în vis îți apar morți vii, deși pare un coșmar, superstițiile spun că vei avea o viață lungă. Dacă în vis, persoanele decedate apar ca și cum ar fi vii și îți vorbesc, acest lucru poate semnifica faptul că vei avea parte de bucurii în viitorul apropiat. Din punct de vedere psihologic, un astfel de vis poate semnifica faptul că nu poți trece peste moartea cuiva drag. Poate simboliza sentimente de iubire, de furie reprimată și de vinovăție. Astfel de vise, susține specialiștii, te pot ajuta să conștientizezi aceste sentimente pe care ți-ai dorit să le reprimi.

Ce înseamnă când visezi bunica moartă

Bunica moartă în vis înseamnă faptul că ai nevoie de sprinjin afectiv. Ruda este simbolul îngerului păzitor care te ajută să treci peste toate greutățile cu care te confrunți în viață. Dacă vorbești în vis cu bunica moartă, acest lucru poate semnifica faptul că se poate întâmpla un necaz cu cineva apropiat sau că s-ar putea să fiți copleșiți de o mulțime de o responsabilități. (AFLĂ AICI Ce înseamnă când visezi flori? Când ai parte de o mare tristeţe )

 

 

 

Citește și...