Ce jignitor! Cum era strigată Irina Rimes în copilărie. Cântăreața a crescut la țară, în Moldova

Publicat: 24/08/2020 | 10:07
Ce jignitor! Cum era strigată Irina Rimes în copilărie. Cântăreața a crescut la țară, în Moldova

Irina Rimes, una dintre cele mai iubite și în vogă artiste din România are o poreclă haioasă din copilărie, dar ușor jignitoare. Cântăreața a fost cea care a povestit deschis despre peripețiile din copilărie.

Irina Rimes avea mai multe porecle în copilărie. Artista era strigată ”micul samurai” sau ”șoarec” când era mică, spre amuzamentul tuturor. Chiar dacă a crescut la țară, într-o zonă a Moldovei, cântăreața este mândră de tot ce a trăit pe când era un copil.

„Eu am crescut la țară, dar va rog să nu mă judecați. Eram un copil, aveam 5-6 ani. Am crescut animale acolo, pe bătătură. Și când mama aducea boboceii din ouă, erau murdari și miroseau. Sunt urați și murdari. Dar la ce m-am gândit eu? Să îi spăl! Și i-am spălat. Mai departe, ce am făcut? I-am pus la uscat că pe rufe, pe sârmă, cu clești. Apoi mi-am văzut de treabă”, a spus artista Irina Rimes, arată Spynews.

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că, în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun.

“Un dram de gelozie e OK. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, darmite din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți”, declara artista, în urmă cu ceva timp.