Ce le-a obligat să facă Cristi Borcea pe toate soțiile lui. Abia acum s-a aflat!

Autor: A.N.
Publicat: 04/02/2020 | 14:54

Ce le-a obligat Cristi Borcea pe toate soțiile lui să facă. Abia acum s-a aflat! Fiecare femeie din viața lui trebuia să facă asta la un moment dat.

De-a lungul vieții sale, Cristi Borcea a avut mai multe iubiri. Printre cele care i-au rămas întipărite în suflet, dar și cu care a păstrat o relație bună se numără Alina Vidican și Mihaela Borcea. În prezent, fostul acționar de la Dinamo și-a găsit liniștea în brațele Valentinei Pelinel, însă, puțină lume știe că toate soțiile sale au fost nevoite să semneze un act de confidențialitate.

În paginile documentului există o clauză conform căreia femeile din viața lui nu ar avea voie să adreseze cuvinte urâte despre celelalte foste sau să apară în diferite emisiuni în care să dezvăluie detalii intime din timpul relaţiei. În urma semnării acestui document, femeile din viaţa lui Cristi Borcea au primit compensaţii băneşti, dar şi afaceri, conform capital.ro.

Condamnat în dosarele ”Transferuri” și ”Retrocedări de terenuri”

Pe 8 februarie 2019, milionarul Cristian Borcea – fost finanţator al clubului Dinamo – a fost condamnat definitiv la cinci ani închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa – Mamaia, plajă şi faleză – dosar în care fostul primar Radu Mazăre a primit nouă ani închisoare. Totodată, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus confiscarea sumei de aproape un milion de euro de la Cristian Borcea, el având de plătit și alți 957.107 euro. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ ACUM VALENTINA PELINEL, LA ȘASE LUNI DUPĂ CE CRISTI BORCEA A AJUNS, DIN NOU, DUPĂ GRATII. UNDE ÎȘI PETRECE VACANȚA)

Cristi Borcea a plătit sumele dispuse de instanță. În martie 2019, Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a contopit cele două pedepse primite de Cristi Borcea în ”Dosarul transferurilor” – 6 ani şi 4 luni – şi în cel privind plajele retrocedate – 5 ani. Instanţa a stabilit că faptele din cele două dosare sunt concurente şi a fost adăugat un spor. Prin urmare, Cristi Borcea avea de executat 7 ani şi 6 luni de închisoare. (CITEȘTE ȘI: VALENTINA PELINEL, DE NOTA 10. APROPIAȚII LUI CRISTI BORCEA AU EXCLAMAT: “ESTE PUR ȘI SIMPLU SUPERBĂ, NU ARE NICIUN DEFECT!”)

În martie 2014, Cristi Borcea fusese condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi şapte reprezentanţi ai fotbalului românesc. El a fost eliberat condiţionat pe 2 iulie 2018, însă s-a reîntors în penitenciar pe 8 februarie 2019, după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de terenuri. (VEZI AICI: CE A FĂCUT CRISTI BORCEA CÂND A AFLAT CĂ MERGE LA PUȘCĂRIE! A LUAT-O PE VALENTINA ÎN BRAȚE, A SĂRUTAT-O ȘI A…)

Decizia prin care Cristi Borcea a fost eliberat din penitenciar

Pe data de 6 noiembrie 2019, instanța a decis că fostul finanțator al echipei Dinamo poate fi pus în libertate.

” În temeiul art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 1 lit. b rap. la art. 587 alin. 3 C. pr. pen. respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie. Menţine dispoziţiile sentinţei penale nr. 2586 din data de 11.09.2019 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 21740/ 4/ 2019. Dispune punerea de îndată în libertate a intimatului – condamnat BORCEA CRISTIAN, de sub puterea MEPÎ nr. 132/2019 emis de Curtea de Apel București, Secția I Penală, în baza sentinței penale nr. 48/ 2019, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de către stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 06.11.2019.” (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI CRISTI BORCEA DUPĂ CE A AJUNS DUPĂ GRATII. CE REGRETĂ CEL MAI MULT)

Citește și...