Ce mesaj i-a transmis Gabriela Cristea Adelinei Pestrițu, după ce a aflat că vedeta s-a infectat cu coronavirus

Publicat: 02/09/2020 | 14:24

După ce a aflat că Adelina Pestrițu s-a infectat cu noul coronavirus, Gabriela Cristea a reacționat. Prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare și i-a urat cele mai bune gânduri prietenei sale.

Marți seară, cu lacrimi în ochi, Adelina Pestrițu a dezvăluit pe Instagram că este infectată cu COVID-19. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată.

La scurt timp au apărut și simptomele specifice virusului ucigaș. Adelina Pestrițu nu mai avea gust și nici miros. La aflarea veștii, care a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, Gabriela Cristea a reacționat.

Prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant și i-a urat multă sănătate prietenei sale. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 2 SEPTEMBRIE. BILANȚUL TOTAL AL INFECTĂRILOR A AJUNS LA 89.891. ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, 1.298 PERSOANE AU FOST TESTATE POZITIV CU COVID-19)

„Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca să ne arunce iar în ghearele abisului. Într-o zi normală trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugam câteva noi care ne înspaimantă doar pentru nu știam cș suntem capabili de ele. Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia este, de fapt, la îndemâna noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. @adelina.pestritu, sanatate multa!”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de socializare.

Virgil, soțul Adelinei Pestrițu, nu a fost infectat cu COVID-19

Adelina a mărturisit că după ce a aflat rezultatele testului COVID-19, toată familia ei va fi testată. Soțul ei, Virgil, a primit rezultatele și, din fericire, nu este infectat cu noul coronavirus. (VEZI ȘI: O ALTĂ VEDETĂ S-A SIMȚIT FOARTE RĂU DUPĂ CE A INTRAT ÎN CONTACT CU ADELINA PESTRIȚU! )

”N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.

 Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ, dar vă țin la curent.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.