Ce mesaje au lăsat interlopii pe coroane la înmormântarea ”Împăratului” Segher

Publicat: 05/10/2018 | 23:27

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la funeraliile faraonice ale șefului Duduienilor. Mesajele scrise pe impozantele coroane de cei care l-au cunoscut pe “Segher” sunt fabuloase. Au curs râuri de lacrimi la înmormântarea temutului interlop. (Super oferta de angajare) 

Vestea că Ion Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept Segher, a murit în urma unui stop cardiac, a căzut ca un fulger peste toți membrii lumii interlope din Capitală și nu numai. La scurt timp după ce trupul neînsuflețit a fost adus acasă, familia a pornit o mobilizare fără precedent și a organizat o ceremonie funerară unică. Sorin Copilul de Aur și Adrian Minune au fost doar doi dintre maneliștii de frunte care i-au cântat răposatului, la priveghi.

(VEZI AICI: CLANUL DUDUIENILOR A BLOCAT UN CARTIER ÎNTREG ȘI A CONVOCAT ”SPUMA” MANELIȘTILOR LA PRIVEGHI!)

Vineri, cu puțin timp înainte de prânz, cortegiul funerar cu trupul neînsufleţit al lui Ion Duduianu a pornit spre cimitir. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum pe temutul Segher. Sorin Copilul de Aur a cântat cu foc lângă sicriu melodii în memoria răposatului. Coșciugul în care a fost depus trupul temutului interlop a fost dus către locul în care își va dormi somnul de veci într-o camionetă albă, care era decorată cu mai multe coroane uriașe de flori.

De parbrizul mașinii a fost agățată o coroană imensă realizată din flori albe și roșii, iar în mijlocul ei s-a aflat un tablou cu liderul clanului Duduienilor pe un tron aurit. Mai mulți polițiști au dirijat traficul pentru ca rudele și prietenii îndoliați să aibă cale liberă spre cimitirul în care urma să fie îngropat temutul Segher. Celebrul interlop a fost înmormântat, într-un final, la Tunari. Cei care l-au condus pe ultimul drum au fost, fără exagerare, devastați pe durata evenimentului. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

Rudele și apropiații au adus zeci de coroane. “Lacrimi și flori”, “Sincere regrete”, “Nu te vom uita niciodată”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de familii pe coroanele pe care le-au adus la tristul eveniment. Punctul culminant a fost atins, însă, în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă. Cei care l-au cunoscut pe Ion Duduianu au fost cu ochii în lacrimi și au urlat de durere, când au realizat că Segher a devenit istorie.

(CITEȘTE ȘI: FUNERALII FARAONICE PENTRU ”ÎMPĂRATUL” CLANULUI DUDUIANU)

Altfel, maneliștii s-au prezentat la priveghi îmbrăcați în negru și au susținut reprezentații care au smuls râuri de lacrimi. Ciprian “Pian” a fost cel mai “activ” în fața celebrilor cântăreți. Dar și pe parcursul zilei de vineri. La înmormântare, acesta a trimis și o coroană uriașă, chiar cea care a fost agățată în fața mașinii cu care Ion Duduianu a fost condus pe ultimul drum. „Nu te voi uita niciodată! – Fratele Pian”, a fost mesajul înscris pe panglicile funerare.

Ion Duduianu, zis „Segher”, s-a stins la Găești

Luni seară, a murit unul dintre marii lideri de clan, Ion Duduianu, zis „Segher”, fratele lui Pian. Pe fondul unor afecțiuni cronice, temutul bărbat, încarcerat la Găești, ar fi suferit un atac de cord, în jurul orei 22.00. A fost dus la spitalul din oraș, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

(NU RATA: ION DUDUIANU A MURIT CU PUŢIN TIMP ÎNAINTE SĂ IASĂ DIN ÎNCHISOARE)

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva luni, lui Ion Duduianu îi fusese refuzată eliberarea condiționată, din cauza antecedentelor. “Segher” mai avea de ispăşit doi ani dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru cămătărie, constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi urma să intre în comisia de liberare condiţionată. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...