Ce moștenire ”grea” lasă în urmă Răzvan Ciobanu. Cui rămâne

Publicat: 16/05/2019 | 12:31

Moartea lui Răzvan Ciobanu lasă în urmă foarte multe semne de întrebare care încă nu și-au găsit răspunsul. Ipotezele se intersectează, enigmele se înmulțesc, iar toți cei care l-au cunoscut oferă declarații care, cel puțin în teorie, ar trebui să descâlcească ițele. Dincolo de toate, se vorbește și despre moștenirea ”grea” pe care a lăsat-o în urmă Răzvan Ciobanu.

Fostul creator de modă nu avea o situația financiară foarte bună, dar tot ceea ce rămâne în urma lui va fi moștenit de părinți. Totuși, conform ultimelor informații, situația este delicată, iar părinții lui Răzvan Ciobanu vor trebui să facă față unei situații complicate – datoriile fiului lor.

Cu doar câteva luni înainte de accidentul care i-a curmat viața, Răzvan Ciobanu a pierdut un proces. O bancă ceruse executarea sa silită, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză. Astfel, după mai multe încercări de a-şi recupera banii de la designer, instituţia bancară a obţinut executarea silită, blocarea tututor conturilor şi scoaterea la licitaţie a bunurilor lui Ciobanu. “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a debitorului în toate formele de executare, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Fără cale de atac”, au decis magistraţii, cu doar câteva luni înainte de accidentul mortal, conform spynews.ro.

Citește și: NOI IMAGINI CU RĂZVAN CIOBANU. ÎȘI CĂUTA, GRĂBIT, UN TAXI

Răzvan Ciobanu recunoscuse că încercase cocaina

Designerul mărturisea în urmă cu ceva timp că singurul drop pe care îl încercase fusese cocaina. Dădea de înțeles că a fost o perioadă în care se droga cu acea substanță, însă nu o mai făcea.

Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce înseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…) Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cele 200 pe care le am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum”, declara Răzvan Ciobanu la o emisiune de televiziune.

Citește și: NOI DEZVĂLUIRI DESPRE MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU: „ÎN ACEA DIMINEAȚA NENOROCITĂ, PRIMUL MEU TELEFON…”

Citește și...