Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon…”

Publicat: 16/05/2019 | 10:24
Noi dezvăluiri despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon…”

Laura Vicol a avut o relație de strânsă prietenie cu fostul creator de modă Răzvan Ciobanu, fiind foarte afectată după ce acesta a murit în teribilul accident petrecut în cea de-a doua zi de Paște. 

Avocata Laura Vicol a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, oferind și alte amănunte extrem de interesante despre dimineața ”nenorocită” în care a fost descoperit trupul lui Răzvan Ciobanu.

„În acea dimineața nenorocită, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan și al doilea către Marius. Am sunat la morgă și poliție, nu am avut voie să mă duc la locul accidentului, nici în calitate de avocat. Părinții au vrut să vină la Constanța, dar le-am spus să meargă la București să îmi aducă haine ca să îl îmbrăcăm”, a declarat Laura Vicol în timpul emisiunii.

Ea a mai spus că apartamentul lui Răzvan Ciobanu era devastat, imediat după accident și a solicitat o mașină pentru a strânge tot ce era în casă.

”S-au întors din drum, în timpul acesta l-am sunat pe Marius, era distrus. I-am zis să nu vină la Constanța și să se ducă la București. M-a sunat Marius să îmi spună că l-a sunat Sorin Oprea de pe un număr de-al lui Răzvan să îi ceară numărul mamei lui Răzvan. Apartamentul era devastat și le-am spus să cheme o mașină să strângă tot din casă”, a declarat Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu și Laura Vicol

Citește și: „VREAU SĂ..” CE SMS A FOST GĂSIT ÎN TELEFONUL LUI RĂZVAN CIOBANU. LOVITURĂ DE TEATRU ÎN CAZUL MORȚII DESIGNERULUI VESTIMENTAR

Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30, în data de 28 aprilie 2018

Potrivit unor surse din anchetă, accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs în intervalul orar 20.00 – 22.30, în data de 28 aprilie 2018. Informația a ieşit la iveală după ce anchetatorii au verificat telefonul mobil al designerului şi releele reţelelor de telefonie din zonă, consemnează stiripesurse.ro. Iniţial, poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 04.00 despre accidentul de la Săcele, de către un localnic care trecea prin zonă şi a observat autoturismul marca Range Rover distrus, între copacii dintr-o lizieră.

Totodată, anchetatorii au stabilit că, pe podul de la Năvodari, Răzvan Ciobanu a făcut dreapta și a continuat drumul prin localitățile Corbu și Săcele. Normal, designerul ar fi trebuit să vireze la stânga, către localitatea Lumina și drumul care duce la autostrada A2. Fostul creator de modă nu purta centura de siguranță și a fost proiectat din mașină în urma teribilului impact.

Citește și: ASTA SCHIMBĂ TOT! ADEVĂRUL DESPRE RĂZVAN CIOBANU A IEȘIT LA IVEALĂ. ABIA ASTĂZI S-A AFLAT

 

Citește și...