Ce rușinos! Cu cât o plătește statul pe Mirabela Dauer după zeci de ani de activitate

Autor:
Publicat: 25/05/2020 | 18:13
Ce rușinos! Cu cât o plătește statul pe Mirabela Dauer după zeci de ani de activitate

Cântăreața Mirabela Dauer, în vârstă de 72 de ani, are o pensie lunară foarte mică. Artistei nu i-a fost, însă rușine să recunoască despre ce sumă este vorba.

Până nu de mult, Mirabela Dauer a continuat să susțină concerte, să meargă la evenimente și să-și onoreze fanii pri prezența sa. Artista cântă muzică ușoară de zeci de ani și a fost pe culmile succesului ani la rândul.

Cu toate acestea, România pare că nu se mândrește cu un asemenea artist devotat muncii sale și în același timp extrem de talentat. Statul nu-I acordă Mirabelei nici măcar 1000 de lei pentru anii de muncă. Aceasta, însă, nu se plânge de suma mica primită lunar.

CITEȘTE ȘI: Partenera lui Ciprian Marica este nostalgică cu privire la vremurile fericite din trecut. Ce a publicat Ioana Marcu în urmă cu puțin timp

„760 de lei este pensia mea, dar nu mă plâng. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la ţară bătrâni care au 100 de lei. M-am născut în ţara asta, iubesc România, dar păcat că este locuită. Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat. Ce mare brânză? M-am văitat eu vreodată? Şi nici n-am să mă vait. Mie nu-mi place să mă vait. Asta e.

Mă duc, muncesc, alerg, cânt frumos. Vine lumea la spectacol şi asta e. Nu îmi place să mă vait pentru că vreau să-ţi spun o chestie. În ţara ast sunt oameni mult mai amărâţi ca noi, înmiit mai amărâţi ca noi. Şi lumea ne iubeşte aşa cum suntem noi, să venim la televizor să cântăm, să facem haz de necaz. Lumea nu trebuie să ştie amărăciunile noastre. Venim aici să ne văităm şi să plângem? Nu. Venim să facem sufletul frumos. Să ne iubească lumea aşa cum suntem”, spunea Mirabela Dauer în 2018 într-o emisiune TV.