Ce s-a ales de Lower Stan, interlopul care l-a bătut pe Florin Salam la nunta din Milano

Publicat: 16/02/2019 | 11:03
Ce s-a ales de Lower Stan, interlopul care l-a bătut pe Florin Salam la nunta din Milano

În octombrie anul trecut, Florin Salam a fost bătut la o nuntă în Milano de un bărbat cunoscut sub numele de ”Lower Stan”. Aparent fără nici un motiv, respectivul bărbat i-a dat un pumn manelistului în plină figură, culcându-l la pământ.

Amenințat de mulți fani ai lui Florin Salam – care i-au promis măcar o corecție fizică – Lower Stan a rezistat miilor de injurii venite pe internet la adresa lui. Nici nu a mai apărut, o perioadă, în mediul virtual. Lower Stan și-a cerut imediat scuze pentru gestul său, iar recent chiar manelistul a recunoscut că bătaia respectivă a fost… un aranjament!

Până la urmă, după câteva luni de la incident, bătăușul lui Salam și-a reluat viața în Milano. Zilele trecute a ieșit la masă, prilej numai bun pentru o fotografie în care Lower Stan apare cu un look schimbat, după ce și-a lăsat cioc și un pic de barbă.

Lower Stan, agresorul lui Florin Salam

CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE UN INTERLOP L-A LOVIT: ”NU MAI DĂM NUME, SĂ NU-I FACEM RECLAMĂ!”

Lower Stan, agresorul lui Florin Salam, primește amenințări în versuri: ”Pe Salam noi îl iubim și la greu îl sprijinim!”

Atașamentul fanilor lui Florin Salam este indiscutabil, iar inspirația acestora reprezintă suportul moral pe care îl asigură celebrului manelist. Nu știm încă modalitatea prin care Lower Stan va reuși să îi convingă pe fani că totul a fost o regretabilă greșeală, însă este de dorit ca evenimentele să nu degenereze.

”Si noi ramanem tigani
Ca-l iubim mult pe Salam…
Ce sa-ti zic si ce sa-ti fac
Pe Mircea l-ai suparat.

A luat foc toata planeta
Mai bine fugi cu racheta.
Acum tu spui ca regreti
Si de fanii tu te feresti

Pe Salam noi il iubim
Si la greu il sprijinim…”

CITEȘTE ȘI: UN MARTOR A POVESTIT CU LUX DE AMĂNUNTE MOMENTUL ÎN CARE FLORIN SALAM A ÎNCASAT UN PUMN: ”N-A FOST LOVIT INTENȚIONAT”

Citește și...