Ce s-a ales de primul câștigător al emisiunii Românii au Talent. Adrian Țuțu nici nu poate să se întrețină din banii de Youtube

Publicat: 04/02/2020 | 09:45
Ce s-a ales de primul câștigător al emisiunii Românii au Talent. Adrian Țuțu nici nu poate să se întrețină din banii de Youtube

Adrian Țuțu a câștigat primul sezon al emisiunii Românii au Talent. Supranumit “Eminem de România”, tânărul a cucerit publicul cu povestea sa și piesele sale emoţionante și se părea că îl aşteaptă o carieră de succes. Lucrurile nu au stat, însă, aşa. În prezent, el postează melodiile pe care le face pe canalul său de Youtube, dar câştigurile nu ar fi prea grozave.

Adrian Ţuţu, de la vedetă Românii au Talent, la anonimat

În 2011, Adrian Țuțu devenea cunoscut în toată țara. Tânărul cântăreț de hip hop reușea să cucerească juriul de la Românii au Talent, în preselecții, cu melodia „E evident, românii au talent“, un imn neoficial el emisiunii.

Tot atunci, avea să iasă la iveală povestea sa de viață. Rămas orfan de ambii părinți de la vârsta de 5 ani, el a trăit o vreme în grija bunicii, iar ulterior a decis să își ia viața în piept și să își câștige traiul. A lucrat pe șantier și ca ospătar, însă nu a renunțat la visul de a deveni un cântăreț cunoscut.

În semifinala Românii au Talent, el a venit cu melodia “Iubiți-vă părinții”, iar în finală a cântat “Sunt român, deci pot” și a câștigat premiul de 120.000 de euro. La vremea respectivă, succesul său a fost contestat, unii spunând că Narcis Iustin Ianău ar fi meritat să câștige, și că el a obținut premiul mai mult datorită faptului că era un caz social.

După ce a câştigat Românii au Talent, Adrian Țuțu a avut câteva concerte și a apărut într-o reclamă la chipsuri, apoi s-a scufundat în anonimat.

Ce face acum Adrian Ţuţu şi cât câştigă din Youtube

În 2015, acesta a anunțat pe contul său de Facebook că s-a întors de unde a plecat: în Focșani, orașul său natal, fără bani și fără cariera mult visată. El a mărturisit că toți banii i-a investit în muzică și imaginea sa, dar fără succes. Câștigătorul de la Românii au Talent mai spunea atunci că s-a decis să o ia de la zero și că va scoate piese cu mesaj social. “Să nu credeţi că mulţi bani o să vă aducă fericirea, nu acum că i-am avut chiar ştiu că nu o aduc”, mărturisea acesta.

Câştigurile estimate din Youtube ale lui Adrian Ţuţu

În prezent, Adrian Ţuţu are un canal de Youtube pe care postează melodiile sale. Canalul său are puţin peste 57.000 de abonaţi, iar conform site-ului de specialitate Social Blade, el ar câştiga din videoclipurile sale maxim 514 dolari pe lună (vezi imaginea de mai sus) şi în medie circa 250. Chiar şi aşa, Ţuţu nu renunţă la muzică şi la visul său şi continuă să lupte pentru a dobândi gloria mult visată.